Категория: Здраве и красота

От следващата седмица – след 14 декември 2020 г., търсете най-новата книга на издателство „Распер” – „ТИМУСЪТ: ЖЛЕЗАТА НА ИМУНИТЕТА”

Ще я откриете в книжарници „Хеликон”, „Сиела”, „Букпойнт”, на книжна борса „Болид” – на щанда на издателство „Дилок”, и в други малки и по-големи крижарници и книжни щандове.

След като класическите оръжия, оръжието за масово поразяване, психотронните оръжия и химическите оръжия не постигнаха своята цел, Световното Мракобесие измисли друг метод за тотално подчиняване и контролиране на Човечеството – КОРОНАВИРУСА. Човечеството попадна в този капан, изкован от много пари, подкупни медии, медици и политици, и спасение скоро няма да има. Днес краткото име на това коварно оръжие е СТРАХ. Страх, който парализира целия живот на планетата Земя, окова икономиката, науката, изкуството, спорта и здравеопазването в целия свят. Отменени бяха всички спортни състезания, включително Европейското първенство по футбол и Олимпиадата в Япония. Такова нещо не се е случвало и в най-кръвопролитните дни в човешката история.
Какво става?
Един от най-загадъчните органи в човешкия организъм е тимусът, наречен вилоподобна жлеза, заради своята форма. При възрастните хора тя е атрофирала, но това не пречи те да водят нормален живот. В тази книга ще ви разкажем колко важна жлеза е тимусът за нашата имунна система, която е единственият сигурен страж не само срещу коронавируса, но и срещу други вируси, бактерии, гъбички и паразити.

Полиомиелитната ваксина и раковият вирус SV-40

Тъй като полиомиелитната ваксина се произвежда чрез отглеждане на полиомиелитния вирус върху култури от маймунски бъбреци,  коити били използвани от 1955 до 1963 г., се оказало, че тя е заразена и с онкогенния маймунски вирус SV-40; този факт е добре известен на медицинската общност. В САЩ с тази замърсена със SV-40 полиомиелитна ваксина били ваксинирани милиони и една голяма част от тях показала повишена предразположеност към някои видове рак.

През 1997 г. производителят Lederle посочва, че  вирусът SV-40 е отстранен от ваксината, но въпреки тези твърдения се оказва, че в Казахстан 60% от  хората, родени между 1967 и 1980 г. са носители на този вирус.

В лаборатории на “Мерк” в Пенсилвания лекарите Морис Хилеман и Бен Суит изолирали този вирус и тъй като той бил 40-ият вирус, открит в маймунски бъбреци, го нарекли SV (simian virus)-40.

Докато американците се ваксинирали с ваксината на Солк, в Съветския съюз и Източна Европа изпробвали пероралната противополиомиелитна ваксина на Сейбин, която става достъпна през 1962 г. и заменя инжектиращата ваксина на Солк. Благодарение на тези две ваксини, въпреки някои трагични последици, детският паралич е почти изкоренен в света.

Според Стенли Копс, вирусът SV-40 още е потенциален риск както в пероралната полиомиелитна ваксина, така и в инактивираната – “убита”, полиомиелитна ваксина. Използваната в развитите страни полиомиелитна ваксина все още се обработва с формалдехид.

В началото на 1961 г. се състояло тайно съвещание на чиновници от здравеопазването и производители на полиоваксини, на което производителите обявили, че SV-40 е безопасен за човека.

Но през март същата година Службата по здравеопазване в САЩ наредила на производителите да се погрижат вирусът да бъде отстранен от  ваксините. Никой от чиновниците не наредил заразените ваксини да се изтеглят от пазара и никой не съобщил на обществото, че откритият в полиомиелитната ваксина вирус предизвиква ракови тумори при лабораторни животни.

 На 21 юли 1961 г. в. “Ню Йорк Таймс” съобщил, че “Мерк” и други производители прекратили производството на полиоваксини и се заели да търсят начини да отстранят от тях “някакъв маймунски вирус”. През 1962 г. започнали  изследвания на полиоваксините.

Д-р Джоузеф Фромени от Националния институт по рака изследвал заедно с двама свои колеги запазили се образци от ваксина на Солк от май и юни 1955 г., с които се извършвало ваксиниране в първите месеци на общонационалната ваксинационна кампания. Ваксините  условно били разделени на три групи – с високо, средно и ниско съдържание на вируса SV-40, след което изследователите сравнили смъртността от рак на шест осемгодишни деца, ваксинирани срещу полиомиелит. Дълго време американската медицинска администрация криела тези данни в полза на доказателството, че SV-40 е безопасен за човека.

През 1976 г. Фромени се върнал към  вируса SV-40; той изследвал група подрастващи, повечето от които от бедни негритянски семейства, които в началото на 60-те години били обект на ваксинационни експерименти в една от болниците на Кливлънд; те били ваксинирани с “живата” полиоваксина на Сейбин, също заразена със SV-40. Анкетите с подрастващите не разкрили проблеми със здравето им. Но истинският шок предстоял. През 1988 г. двама бостънски учени – д-р Робърт Гарсия и неговият асистент д-р Джон Бергзагел, изследвали тумори в човешки мозък и открили в повече от половината от новообразуванията странна ДНК, която се оказала ДНК на вируса SV-40. Те били първите учени, открили този вирус в човешки тумори.

През 1979 г. колектив от американски изследователи публикувал статията “Влиянието на полиоваксината, заразена със SV-40, върху честотата и типа на туморите в централната нервна система при деца”. Учените открили, че се е увеличила  заболеваемостта от мозъчни тумори при деца, чиито майки били ваксинирани с ваксини, заразени със SV-40. Т.е вирусът се пренесъл от майката към детето.

Следващото изследване на вируса SV-40 провел д-р Мишел Карбоун, който открил, че инжектирането в мишки на вещество, което съдържа този вирус, предизвиква при тях  един рядък вид рак. Той открил вируса и в други злокачествени тумори при хора. След това се появили и други публикации, които  разкрили  наличието на SV-40 в злокачествени тумори.

Преди смъртта си през 1997 г. д-р Херберт Ратнър се свързал с Мишел Карбоун и му предал седем запечатани епруветки с полиоваксина, които той замразил през 1955 г., надявайки се да ги повери на някого. Такъв човек той открил в лицето на д-р Карбоун и не сгрешил. Това била последната услуга, която честният учен оказал на хората в борбата против ваксинационната мафия. Попадналите у Карбоун епруветки му позволили да направи ново и важно откритие – всичките  ваксини били заразени с  вируса SV-40. В публикувания си доклад с резултатите от изследванията на ваксините, получени от Ратнър, Карбоун отбелязал, че има вероятност този първичен вирус SV-40 да продължава да заразява ваксинираните още много години след 1962 г.

Все повече учени откривали вируса SV-40 в различни злокачествени новообразувания и през април 2001 г. в Чикагския университет била свикана конференция за обсъждане на SV-40, на която присъствали повече от 60 учени от различни страни. Там предложили  да се създаде ваксина против SV-40…

30 МЪДРИ СЪВЕТА

НА ЕДИН ПОТОМСТВЕН ШАМАН

Знаците в нашия живот, които трябва

да се научим да забелязваме

1. Когато вървите по улицата и видите перо, което лежи на земята, вземете го и го занесете вкъщи. Можете да го сложите във вазичка, да го окачите или да го оставите на лавица. Това е мощна защита, която ви дарява небето. Това са  знаци на Добрите Духове.

2. Събирайте камъни от реките. Те притежават голяма сила и енергия.

3. С всичките си сили се опитвайте да помагате на другите. Ако не можете да им доставите радост, поне не им вредете.

4. Трудностите са формалност. Сериозните трудности са сериозно нещо, но формално. Понякога на небето има облаци, но като се качите на самолет, над тях ще видите същото синьо небе. Мир на вас!

5. За да се доближите до мечтата си, направете поне една крачка. Не се страхувайте от трудностите; тях винаги ги има и ще ги има. Бял път на всички вас, във всичките ви начинания!

6. Най-важният ви нравствен принцип трябва да бъде отказът да причинявате на вреда на някого. Този принцип в живота ви трябва да бъде неотклонен:  “Аз на никого никога няма да причиня вреда…” Помислете над него.

7. Когато вие станете източник на щастие за живите същества, самите вие ще станете най-щастливият човек. Ако сте станали източник на страдания за другите, вие първи ще станете нещастен. Помислете върху това.

8. Поне един час през деня оставайте в тишина… Тя ви е толкова необходима, колкото и общуването.

9. Умението да обичаш е най-висшето умение, което съществува на земята. Научете се да обичате всички, дори враговете си.

10. Не хвърляйте боклук във водоем. Никакъв. Духът на водата може много силно да се разсърди. За да се сдобрите с него, можете да хвърляте във водата хляб, мляко, монети.

11. Обикновено наричаме миналото си “златно време”, “златни дни”. Това е грешка. Много е важно да разберете, че всеки нов   момент в живота ви също е “златно време”.

12. Не съществуват съвършени религия и вяра, не съществува и най-лошата сред тях. Бог е един. Така че се молете, на когото искате, но помнете много важните принципи: живей по съвест, уважавай прадедите си, обичай.

13. Ако имате цел да промените света, първо променете себе си. Научете се да се възползвате от енергията на радостта и от енергията на любовта. Те са главните моменти и преживявания на човека. Усмивката, смехът и радостта имат огромна сила. Когато  осъзнаете това, ще откриете за себе си любовта.

14. Има една много хубава пословица: “Никога не остава празна ръката на онзи, който дава.” По възможност се старайте да давате пари на нуждаещите си и на онези, които имат малко. Не е важна сумата; важен е самият процес.

15. Животът е дяволски кратък период от време. Не го губете в ругатни и сълзи, злословие и алкохол. Вие можете да правите добро, да раждате деца, да почивате и да вършите още много приятни неща.

16. Ако любимият ви човек е започнал да ви се гневи, ако не сте виновни, го прегърнете силно и той ще се успокои.

17. Ако ви е лошо на душата и усещате, че нямате сили,  пейте. Пейте за онова, което вашата душа иска. Тя понякога иска да се изприказва…

18. Помнете винаги: не съществува най-вярната религия, не съществува най-правилната вяра, най-умните жреци на едни или други култове. Бог е един. Бог е върхът на планината, а различните вери и религии са пътища към този връх. Молете се на когото искате, но знайте, главната ви цел не е да сте без грехове, а да достигнете и познаете Бога.

19. Ако сте решили нещо да направите, не се съмнявайте в себе си. Страхът ви кара да се отклонявате от верния път, затоватой е главният инструмент на цялото зло. Въпреки това не губете надежда, ако с първия път нещо не ви се е получило. Всяка малка победа ви приближава към Голямата.

20. Помнете едно много важно нещо: всеки получава според заслугите си. Не допускайте проблеми със своята Душа, в своите мисли и тогава проблемите няма да стигнат до вас.

21. Животът може да се обръща с лице към вас, може да се обръща и към друго място, но малко хора разбират, че вие сами се обръщате към него. Цялата завист в края на краищата се връща при вас. Защо ви е нужно това? Живейте спокойно и размерено. Не завиждайте, пък и няма защо. По-често се усмихвайте и минаващите ще ви се усмихнат, близките – също, а и самият живот.

22. Ако искате да ви уважават, с уважение се отнасяйте към другите. На доброто отговаряйте с добро, на злото – с безразличие. Човекът, причинил ви зло, повече ще страда заради това, че не сте му обърнали внимание.

23. Не пийте. Въобще не пийте. Алкохолът погубва организма, мозъка и душата. Аз от много години не пия и слава Богу. Ако вие сте шаман или езотерик или някой, който се занимава с тези неща, и пиете, значи скоро ще свършат силите ви и Духовете ще ви накажат.

24. В никакъв случай не съжалявайте, това е излишно. Всичко, което се случва по волята на Духовете, е за добро.

25. Камъни, които външно приличат на животни, не бива да вземате без специален ритуал, защото можете да си причините беда. Ако сте намерили такъв камък и искате да го вземете със себе си, първо се обърнете към духа-стопанин на мястото с молба да го вземете и му поднесете подарък. След това покрийте камъка на земята с бяла тъкан…

26. Слушайки хубава музика, вие се пречиствате от негативната енергия, натрупана през деня. Музиката е своеобразна медитация, способна да създаде у вас чувството за хармония със самия себе си.

27. За да олекне на душата ви, да не ви притиска сърцето, плачете…

28. Ако чувствате, че ситуацията, в която сте попаднали, е нерешима, вдигнете ръката си високо, след това  я пуснете с думите “Махай се оттук!”.

29. Когато една жена купува продукти, тя купува бъдещите щастливи дни за семейството си. Всеки пресен, красив,  узрял и приятно ухаещ плод или зеленчук е щастлив и спокоен ден в живота на това семейство. Мъжът от своя страна трябва да осигури пари на жена си, за да може тя да избира най-качествените продукти. Семейство, в което икономисват от продукти, става бедно и нещастно, тъй като икономията от продукти, е и икономия на щастие за своите близки.

30. Ако чувствате, че не ви е добре и че нещо ви тревожи, започнете да изпълнявате плавни движения с тялото във вид на танц. Така ще върнете енергията си  и ще очистите ума си от страданията.

„ТИМУСЪТ: ЖЛЕЗАТА НА ИМУНИТЕТА“

От следващата седмица – след 14 декември 2020 г., търсете най-новата книга на издателство „Распер” – „ТИМУСЪТ: ЖЛЕЗАТА НА ИМУНИТЕТА”

Ще я откриете в книжарници „Хеликон”, „Сиела”, „Букпойнт”, на книжна борса „Болид” – на щанда на издателство „Дилок”, и в други малки и по-големи крижарници и  книжни щандове.

След като класическите оръжия, оръжието за масово поразяване, психотронните оръжия и химическите оръжия не постигнаха своята цел, Световното Мракобесие измисли друг метод за тотално подчиняване и контролиране на Човечеството – КОРОНАВИРУСА. Човечеството попадна в този капан, изкован от много пари, подкупни медии, медици и политици, и спасение скоро няма да има. Днес краткото име на това коварно оръжие е СТРАХ. Страх, който парализира целия живот на планетата Земя, окова икономиката, науката, изкуството, спорта и здравеопазването в целия свят. Отменени бяха всички спортни състезания, включително Европейското първенство по футбол и Олимпиадата в Япония. Такова нещо не се е случвало и в най-кръвопролитните дни в човешката история.

Какво става?

Един от най-загадъчните органи в човешкия организъм е тимусът, наречен вилоподобна жлеза, заради своята форма. При възрастните хора тя е атрофирала, но това не пречи те да водят нормален живот. В тази книга ще ви разкажем колко важна жлеза е тимусът за нашата имунна система, която е единственият сигурен страж не само срещу коронавируса, но и срещу други вируси, бактерии, гъбички и паразити.

РЯПАТА Е ПОЛЕЗНА ЗА БЪБРЕЦИТЕ И СЪРЦЕТО

Търсете книгата на издателство „Распер“ – „Корените на здравето и дълголетието“

Предговора на книгата написа Пламен Григоров

Древни писания твърдят, че първото нещо, което  направил Бог, преди да сътвори света, е КОРЕНЪТ.

В корените е заложен смисълът на Сътворението. Ето защо почти всички корени са уникални, целебни и дори вълшебни. Без тях животът е немислим и невъзможен. Те са магмата на живота и в тях са скрити всички тайни на здравето и дълголетието. Остава само да ги опознаем и да разберем как да ги използваме, за да се справим с болестите, за да сме силни и здрави.

В тази книга ще ви запознаем с някои от тях и ако ни се доверите, животът ви ще стане не само по-вкусен, но и ще откриете онези вълшебни еликсири, които не само ще ви позволят да бъдете здрави и мъдри, но и ще ви спестят огромните усилия и средства за купуване на скъпи и безполезни лекарства.

Ряпата е един от най-достъпните кореноплоди, но много хора не я дооценяват и пренебрегват заради лютивия й вкус, благодарение на който тя е толкова полезна.

Ряпата е нискокалорична и е подходяща в диетичното хранене. Освен това тя съдържа биологично активни вещества, сред които синапено масло, гликозиди и органични киселини, на които се дължат нейният силен и лютив вкус. Благодарение на тези вещества, тя може да се използва и вътрешно, и външно – например при болести на гръбначния стълб и ставите; ряпата се смила на кашица или се изстисква сокът от нея и се налага на болните места под формата на компрес, който има сгряващо и противовъзпалително действие.

Етеричните масла и фитонцидите в ряпата повишават апетита. С напредването във възрастта ферментната активност в организма спада и ряпата помага да се подобри храносмилането.

Тя е богата на два вида влакна – неразтворими и разтворими. Неразтворимите – целулозата, засилват моториката на стомашно-чревния тракт и жлъчните пътища, предпазват от запек и застой на жлъчка. Смята се, че ряпата дори може да изведе камъни и пясък от бъбреците и пикочния мехур, благодарение на неразтворимите хранителни влакна.

Разтворимите хранителни влакна – например пектинът, който се съдържа в ряпата, подпомага обмяната на холестерина и глюкозата в кръвта. Разтворимите влакна помагат да се изведат излишният холестерин и глюкозата от организма и предпазват от сърдечно-съдови болести и диабет.

Сокът от ряпа съдържа голямо количество холин, от който се синтезират фосфолипиди, които присъстват в мембраните на клетките в организма; те имат жлъчегонно действие и намаляват холестерина и предпазват от мастна дистрофия на черния дроб, т.е. от отлагане на мазнини в него.

Ряпата помага да се намали високото кръвно налягане и да се премахнат отоците.

При обостряне на стомашно-чревни болести, язва на стомаха и дванайсетопръстника, сърдечно-съдови болести, например сърдечна недостатъчност, възпалителни заболявания на бъбреците, например гломерулонефрит и др., болести на черния дроб да се избягва употребата на ряпа заради дразнещото й действие.

Когато няма обостряне на тези болести, благодарение на високото съдържание на калий, който се намира в благоприятно съотношение  с натрия, с явно преобладаване на калия, ряпата оказва диуретичен ефект – спадат кръвното налягане и отоците. Затова употребата на ряпа е много полезна за намаляване задържането на течности в организма. По тази причина тя е полезна и при болести на бъбреците.

Най-добре е ряпата да се употребява в пресен вид, защото при термообработка и мариноване, спадат холинът и някои други полезни съединения.

Ряпата може да се настърже и смеси с настъргани ябълки и моркови; може да се добави растително масло и сметана и да се получи отлична здравословна салата.

При упорита кашлица

Три пъти на ден се приема по една супена лъжица сок от ряпа, смесена в пропорция 1:1 с мед или захар.

Търсете практично-лечебните книги на издателство „Распер“ „ХЛЕБНАТА СОДА: ПЕПЕЛ ОТ БОЖЕСТВЕНИЯ ОГЪН“ и „ОЩЕ ЗА ХЛЕБНАТА СОДА И ЛЕЧЕНИЕТО НА РАК“

ПРИ КОРОНАВИРУСНА ИНФЕКЦИЯ ПРИЕМАНЕТО НА РАЗТВОР ОТ ХЛЕБНА СОДА УСПОКОЯВА ИМУННАТА СИСТЕМА, ПРЕДПАЗВА Я ОТ ПРЕКОМЕРНА АКТИВНОСТ И ОТ ВЪЗНИКВАНЕТО НА АВТОИМУННИ ЗАБОЛЯВАНИЯ

Хлебната сода предпазва от аномални имунни реакции в организма, вследствие на което възникват най-често болести с автоимунен характер – артрит, болести на кръвта и бъбреците и др.

Тези данни съобщиха изследователи от САЩ от университета „Августа“. Те провели експерименти, в които първо изпробвали ефективността на содата първо върху мишки, след това – върху хора.

„Содата дава сигнал на специален тип клетки, които участват във възпалителните реакции – мезотелиалните клетки, като им съобщава, че в организма всичко е наред…“ – заявиха изследователите.

По времето на изследването учените забелязали, че при хора, които употребяват разтвор с хлебна сода, настъпва срив в изработването на имунни клетки в далака. Така чрез сигналните мезотелиални клетки содата „успокоява“ този орган.

Освен това организмът не активизира изработването на макрофаги и левкоцити, които имат задачата да унищожат патогените, които попадат в него.

Както е известно, голямото количество макрофаги и левкоцити води до прекомерно активизиране на имунната система, която започва активно да се бори с тялото на човека. А този процес, ако пациентът е заразен с коронавирус, може да предизвика т.нар. цитокинова буря и да възникнат автоимунни заболявания.

В древността на содата приписвали божествен произход, тъй като тя се оказала уникално вещество, значението на което трудно може да се оцени. Смятали я за достъпен продукт, който боговете са дали на хората в изобилие, за да могат да се лекуват от най-тежките заболявания.

Според учението “Жива етика” същността на содата е близка до огъня. Тя помага да се поддържа равномерност на горенето и успокоява възбудените центрове в организма. Теософите наричали естествените содени полета “пепел от Великия пожар”.

От тази книга ще се запознаете с най-новите научни доказателства за лечебната сила на хлебната сода и с още много практични рецепти, полезни за вашето здраве. Ще научите за методиките на някои големи учени при лечението и профилактиката с хлебна сода.

Учителите в древността наричали содата не само “пепел от Божествения огън”, но и “щит срещу разрухата на тъмата”.

СОДАТА Е ИСТИНСКИ ЕЛЕКСИР ЗА:

  1. Профилактика и лечение на рак;
  2. Лечение на алкохолизъм;
  3. Отказване от пушене;
  4. Лечение на всички видове наркомании и токсикомании;
  5. Тя извежда от организма тежките метали – олово, кадмий, живак, талий, барий, бисмут и др., което е особено важно в периоди на епидемии и пандемии;
  6. Извежда радиоактивните изотопи от организма;
  7. Алкализира и разтваря всички вредни отложения в ставите, гръбначния стълб, камъните в черния дроб, бъбреците и жлъчния мехур; това свойство на хлебната сода е особено важно днес, при пандемията на коронавирус, тъй като тя, алкализирайки организма, създава условия да се бори с вируси, включително и ковид-19, бактерии, гъбички, паразити и др.
  8. Очиства организма от отровни вещества, които той произвежда при раздразнение, злоба, ненавист, завист, съмнение, недоволство и други вредни чувства и мисли на човека.

Как да приготвим разтвор от хлебна сода и по каква схема да го прилагаме

Прочутият професор Иван П. Неумивакин препоръчва разтворът да се приема сутрин и вечер на празен стомах, 20-30 минути преди хранене, и още един прием следобед.

Не бива да се бърза с големи дози хлебна сода.

Първоначалната доза е половин кафена лъжичка, разтворена в една чаша гореща вода или мляко. Водата и млякото не бива да кипват, защото тогава се получава напълно различна формула.

Хлебната сода може да се приема и без да се разтваря в течност.

След като сте пили три дни по половин кафена лъжичка сода, разтворена в гореща вода или мляко, по три пъти на ден, следват три дни почивка.

Следва увеличаване на дозата сода до една чаена лъжичка; разтворът се приема три дни, по три пъти на ден; отново следват три дни почивка.

Много хора днес страдат от повишена киселинност – ацидоза, поради отрови в храната, въздуха, водата, пестициди и изгорели газове на автомобили.

Страхът, тревожността, раздразнението, депресията, гневът, завистта и омразата също провокират ацидоза и самоотравяне на организма. Употребата на лекарства също влияе негативно върху киселинността в организма.

Неутрализирайки киселинността в организма, хлебната сода допринася за поддържане на нормален киселинно-алкален баланс и увеличаване алкалния резерв на организма.

С помощта на хлебната сода се пречистват кръвоносните съдове, премахват се киселинните отлагания в черния дроб, бъбреците и стомашно-чревния тракт.

Гаргара и вани с хлебна сода

В една чаша топла вода се разтваря една чаена лъжичка хлебна сода и се прави гаргара по няколко пъти на ден.

Във водата на ваната се добавят 200-300 грама сода и 100 г морска сол на 100 литра гореща вода, която трябва да бъде 39-42 градуса. Така се подобрява мускулно-скелетната система, както и състоянието на кожата.

Не на последно място соденият разтвор увеличава умствената и физическата работоспособност, помага за концентриране на вниманието и баланса в психиката на деца и възрастни, пречиства организма от отрови, произвеждани от организма при психични разстройства.

САМО ЕДНА ДУМА МОЖЕ ДА ПРЕДИЗВИКА НЕЛЕЧИМА БОЛЕСТ

 

Учени доказаха, че думата има пряко влияние върху структурата на молекулите на ДНК, а следователно и върху човека като цяло. Каквато лексика има един човек, какъвто е речниковият му багаж, такъв е и животът му.

От време на време в обществото се разгарят дискусии за това дали трябва да се псува. Учени твърдят, че ругатните буквално се врязват в генетичния апарат, в резултат на което се извършват мутации, които от поколение на поколение водят до израждане.

Когато човек постоянно ругае, неговите хромозоми се късат и огъват, а гените сменят местата си.  В резултат на това ДНК започва да изработва противоестествени програми, така постепенно на потомството се предава постановката за самоликвидация.

Експеримент с “облъчване” на семена  на растения с думи се провеждал много години. Почти всички семена загинали, а  оцелелите се превърнали в генетични изроди. Тези чудовища пренесли много болести, които се предавали по наследство. След няколко поколения потомството им напълно се изродило. Интересен факт: мутагенният ефект не зависел от силата на думата, тя можела да се произнася силно или шепнешком.

Изводът на учените е следният: определени думи имат не енергийно, а информационно въздействие върху ДНК.

Бил проведен и противоположният експеримент. Учените “благославяли” семената, които били убити от мощно радиоактивно облъчване. В резултат обърканите гени, разкъсаните хромозоми и спирали на ДНК се върнали на предишните си места и загиналите семена оживели.

Скептиците се отнасят с недоверие към тези изводи. Как могат обикновените думи да влияят върху наследтсвеността? Нашата представа за генетичния апарат като съставен само от химически вещества е остаряла. За да се изгради от ДНК жив механизъм, са необходими много по-сложни конструкции. Програмата на човека е закодирана  във физическите полета, които се създават около хромозомите и имат холографски строеж.

Цялата информация за миналото, настоящето и бъдещето на организма в концентриран вид се съдържа във всяка точка на вълновия геном. Молекулите на ДНК си обменят тази информация чрез електромагнитните вълни, включително акустичните и светлинните.

Днес учените се научиха да зареждат ДНК с енергията на светлината и звука. Излъчвайки определени генетични програми, те стимулират резервните възможности на организма.

Изводът е еднозначен – ДНК възприема човешката реч. Нейните “уши” са идеално приспособени за улавяне на звуковите вибрациии.

Някога Пушкин писал на жена си: “Не цапай душата си с четене на френски романи…”

Някой може да се усмихне на тази препоръка на гения, но учените откриха, че дори мълчаливото четене стига до клетъчните ядра по електромагнитните канали.  Един текст оздравява наследствеността, друг – я травматизира.

Известният физик Пьотр Гаряев смята, че с помощта на словесни мислеформи човек създава своя генетичен апарат. Например детето наследява от родителите си деформираща програма и започва да псува и ругае. Така той разрушава и себе си, и своята среда, както социална, така и психологическа. И тази “снежна топка” се търкаля от поколение в поколение.

Така че на нашия генетичен апарат не му е безразлично какви книги четем. Всичко се запечатва във вълновия геном, т.е. във вълновата генетична програма, която променя в една или друга посока наследствеността и програмата на всяка клетка. Една дума може да предизвика неизлечима болест, а друга – да излекува човека. При това вашата ДНК не разбира дали вие общувате с живи хора или с героите от телевизионния сериал.

Човекът прилича на паметна книга, в която записва своите отзиви и пожеланията на всички други, включително и своите. Тази информация не само го формира като личност, но и се запечатва в ДНК. От нейното съдържание зависи здравето на потомците му.

 

 

 

фермент от змийско мляко

Предлагаме ви откъс от новата ни книга

„МАГИЧЕСКИТЕ РЕЦЕПТИ НА АКАДЕМИК БОЛОТОВ“

Под “ферменти” Болотов разбира продуктите от жизнената дейност на бактериите. Ферменти от животински произход са продуктите от жизнената дейност на млечните бактерии. Ферменти на млечнокиселите бактерии от древни времена се използват за лечебни цели. Благодарение на тях кравето мляко се превръща в извара и течна маса – суроватка. Болотов обаче смята, че днешната суроватка не е толкова лечебна, колкото е била някога. Причината за това е, че животните днес не получават пълноценна храна и суроватката и изварата губят лечебните си свойства.

За да възстанови техните лечебни свойства, Болотов размножава млечнокисели бактерии в среда, която съдържа някакво лекарствено растение. Добавяме в млечната суроватка захар и някаква билка (например змийско мляко, което е отровно и съдържа отровни алкалоиди); в тази среда ще оцелеят само силните бактерии и те, размножавайки се, се превръщат лечебни.

 Фермент от змийско мляко

(Рецепта за очистване на кожата и слизестите обвивки в организма)

Смесват се млечна суроватка, една чаша захар и една чаша сухо или нарязано прясно змийско мляко. Добре е да се използват стъблата и листата. Корените не е желателно да се използват, тъй като в тях нивото на радиацията е високо. Билката се насипва в марлено чувалче и с помощта на тежест се потапя на дъното на трилитров буркан, пълен със суроватка. Ако суроватката е прегоряла и млечните бактерии са загинали, в нея може да се добави около една чаена лъжичка сметана, тъй като тя винаги съдържа здрави млечни бактерии. Получената напитка се съхранява на топло и тъмно място. Бурканът се покрива с няколко слоя марля, за да не се завъдят винени мушици. За около две седмици се раждат много силни млечнокисели бактерии. Продуктите от тяхната жизнена дейност обновяват и очистват всички повърхности, на които попаднат. В руски език “змийското мляко” се нарича “чистотел”, което се превежда като растение, което “пречиства тялото”. Тази уникална билка почиства не само кожата, но и всички слизести обвивки в организма – носоглътката, стомашно-чревния тракт, очите, белия дроб и пр.

Според Болотов ферментите на змийското мляко като продукт от ферментацията на млечнокиселите бактерии имат могъщо стимулиращо действие. Ако ферментът се пие една-две седмици по половин чаша 30 минути преди хранене, напълно се възстановяват епителните тъкани на стомаха и червата. Неразтворимите хлориди на тежките метали, заседнали в епителните власинки на стомашно-чревния тракт, лесно се извеждат от организма чрез ферментите на змийското мляко.

МАГИЧЕСКИТЕ РЕЦЕПТИ НА АКАДЕМИК БОЛОТОВ

ВАШЕТО ЛЕКАРСТВО Е

ВЪВ ВАШИЯ ДВОР И ГРАДИНА

 

През цялата си хилядолетна история човекът е свързвал и продължава да свързва смисъла на своя живот основно с безсмъртието. И ако в духовен план религиите и различните езотерични учения му обещават твърдо това безсмъртие, то физически човек все още тайно и явно се надява не само да удължи живота си, но и да го изживее пълноценно до последния миг. Разбира се, за тази цел все още няма открито вълшебно хапче, а и да има, то е скрито и не може да бъде открито в нито една аптека.

Неслучайно академик Болотов твърди, че фармацефтиката е една от най-големите световни мафии, чиято цел е не да лекува човека, а да го разболява и захранва със скъпи и безполезни лекарства. А така необходимият ни лек най-често е съвсем близо до нас. Академик Болотов го доказва със своите открития, лечебни практики и рецепти.

Прочетете внимателно тази книга и ще разберете, че здравето и дълголетието не са мит, а реалност, която всеки един от нас държи в собствените си ръце. Рецептите на Болотов са прости за изпълнение, но са изключително ефективни. Те не само лекуват, но и предпазват от всички болести. С тяхна помощ наистина можем да се чувстваме здрави и пълни с енергия до дълбока старост. Огромната част от билките на Болотов растат в нашия двор и градина. И змийското мляко, и кестенът, и брезата, и глухарчето са в нашите къщи. Остава само да си отворим широко очите и да ги видим. Сигурен съм, че тази книга ще ни помогне да направим това.