ТЪРСЕТЕ КНИГАТА “ТАЙНИТЕ ОРЪЖИЯ СРЕЩУ ЧОВЕЧЕСТВОТО”

 

ВАКСИНИТЕ – БИОЛОГИЧЕН ИНСТРУМЕНТ ЗА ДЕПОПУЛАЦИЯ НА НАСЕЛЕНИЕТО

 

Не са малко авторите, които твърдят, че Световната здравна организация е собственост на Рокфелер.  А в КГБ съществувал суперсекретен отдел – “Мангуста” (всъщност цял институт), който специално се занимавал с ваксинирането. Това разкрива в своя статия професор А.П. Столешников, лекар с 30-годишен стаж.

Той твърди, че институтът изучавал тайното световно правителство и масонското движение. През 1991 г. срещу служителите в института започнали преследвания, много от тях загинали, други изчезнали, трети сменили фамилиите си и заминали в други страни. Но запазили архивите. През 2004 г. тези специалисти създали специален сайт, на който публикували материалите си.

“Ние трябва да сме благодарни на тези бойци, че ни предупредиха за страшните последици от ваксинирането срещу дребна шарка и заушка, които глобалната мафия искаше да сътвори в Украйна…“ – пише професор Столешников. След ваксинирането починало едно дете, избухнал скандал, започнало следствие. Един чиновник бил арестуван. Вината на ваксината била доказана. В Украйна трябвало да започне международно разследване на престъпната дейност на СЗО. Но се оказало, че Световната здравна организация се управлява от олигархичното семейство Рокфелер, което е привърженик на принципа за “златния милиард”, т.е. че на земята трябва да остане  един милиард души. Бившите офицери от КГБ спокойно събирали ужасяващи факти в открития печат, анализирали ги и много правилно посъветвали хората:  Откажете се от престъпните ваксини! Научете се да мислите самостоятелно, журналистите да задават въпроси за ваксинирането на политиците; искайте точен и честен отговор. Ние не сме опитни зайчета на Рокфелеровата мафия.

Най-напред били ваксинирани бременните жени, а в Съветския съюз смятали ваксинирането за напълно противопоказно за бременните. Дори в следвоения СССР правителството не си поставяло за цел да унищожи населението в собствената си страна, дори  абортите били забранени до 1956 г.

В САЩ и Канада се появяват съобщения, че за да се повиши срокът на годност на ваксините, е необходимо в тях да бъдат вложени експериментални добавки. Една от тези добавки е сквален (ацикличен полиненаситен въглеводород, разпространен в тъканите на животни, растения и микроорганизми);, той  е органичен компонент, който усилва реакцията на организма на ваксинирането. Но изследвания отдавна доказаха, че

 

скваленът предизвиква автоимунни заболявания.

 

В САЩ правителството издаде декрет, с който освобождава производителите на ваксини от вероятни  съдебни искове.

Професор Столешников посочва, че една глобална хунта се опитва поголовно и насилствено да ваксинира целия свят; според него е напълно възможно “ваксинирането” да е вид “чипизиране” на хората, маскирано зад борбата с болестите.

Изследване показало, че “лекарството” срещу грип Тамифлу предизвиква гадене и кошмари у децата. В основата си Тамифлу е цитостатик, т.е. тъканна отрова, която се използва в химиотерапията.

 

Какво съдържат ваксините?

– Яйчни белтъчини, заразени с вируси;

– Желатин, който предизвиква алергични реакции като чуждороден протеин;

– Полисорбат 80 – алергенно вещество, което може да предизвика шокова реакция в организма;

– Формалдехид (формалин) – разтвор, който се използва за консервация на трупове – известен канцероген;

– Гентамицин – антибиотик;

– Triton X100 – детергент (т. е. сапун);

– Сукроза (захароза) – обикновена захар – чуждо за тялото на човека вещество;

– Смола;

– Тиомеросал – живачно съединение; неговият създател разработвал средствата за химическа война за концерна “Лили”, който първи започва легално да произвежда метадон (легалния хероин) в помощ на наркоманите; тази съставка е забранена в детските ваксини в САЩ, ЕС и някои други страни.

– Психотропни препарати.

– Живи тъкани – свинска и конска кръв, мозък от заек, бъбреци от куче и маймуна, веро-клетки (вируси, култивирани в клетки от бозайници), еритроцити от овча кръв, пилешки ембриони, пилешки  и  патешки яйца, телешка суроватка, суроватка от кравешки плод, хидролизат казеин от свински панкреас, остатъци от МRC5-протеин, човешки диплоидни клетки (от човешки аборти).

– Феноксиетанол (автомобилен антифриз);

– Сквален (главен компонент в човешките екстременти);

– Червен фенол (индикатор) – протоплазмена отрова;

– Неомицин сулфат (антибиотик);

– Амфотерцин В (антибиотик);

– Полимиксин В (антибиотик)

– Алуминиев хидроксид – лекарство;

– Алуминиев фосфат – адсорбент на токсини;

– Трибутилфосфат – ефир на фосфорната киселина;

– Бетапропиолактон – инактиватор;

– Хидролизиран желатин;

– Глицерол –  всъщност алкохол;

– Моносодиев глутамат – всъщност този израз прикрива всеизвестния канцероген натриев глутамат;

– Калиев дифосфат;

– Калиев монофосфат

Многократното вкарване на живак в организма на децата води до увреждане на нервната система – резултатът е следваксинен аутизъм вследствие токсичното поражение на нервната система, което в САЩ се е увеличило до 1500 пъти. Някои ваксини могат да бъдат заразени с щама Simian Virus 40 (SV 40), който се свързва с някои видове рак.

Медици твърдят, че щамът на свинския вирус Н1N1 е получен в САЩ чрез изкуствена рекомбинация  на смъртоносната “испанка” (испанския грип) от 1918 г., извлечена от американски вирусолози от братска могила на Аляска.

В САЩ американци официално са подали заявление във ФБР срещу СЗО, ООН, президента на САЩ, семейство Ротшилд, Рокфелер и други лица, включени в плановете на “Глобалната хунта” да извърши масова депопулация чрез средствата на биологичната война. Тези планове целят масовото убийство на повече от 5 милиарда души чрез изкуствен лабораторен вирус, който ще предизвика пандемия сред човечеството, а след това ще  бъде извършена поголовна евтаназия на хора чрез принудително ваксиниране.

 

Комитетът “Не на престъпното ваксиниране!”

Австрийската журналистка Джейн Бюргермайстер предала във ФБР документи с обвинение към Световната здравна организация, ООН, президента на САЩ Б.Обама, клановете  Рокфелер и Ротшилд и няколко други учреждения и лица, че са организирали заговор  за унищожаването на голяма част от населението на планетата чрез ваксинирането на хората със смъртоносна ваксина – срещу свинския грип. Журналистката твърди, че двата вида грип – птичият и свинският, са били разработени в лаборатории с цел масовото унищожение на хора чрез ваксиниране. Документите й са озаглавени “Доказателства за обвинението в биотероризъм”:

Документите показват, че много организации – Световната здравна организация, ООН,  компаниите, производителки на ваксини като Baxter и Novartis, са части от единна структура, която определя стратегията и финансира разработките, производството и разпространението на изкуствените вируси, за да обоснове масовото ваксиниране; тази структура използва вещества, които са биологично оръжие и са насочени към унищожаване на населението на САЩ. По същество това е класически пример за убийство с цел ограбване и това престъпление по мащабите и методите си няма прецедент в историята. Ядрото на тази престъпна групата тайно определя своите стратегически цели и тактически приоритети на заседанията на комитети като Тристранната комисия и  на ежегодните срещи на членовете на Билдербергската група…

Ако вирусът се създава и разпространява на воля, а за борба с него се провежда масово ваксиниране, разумният извод е един – истински опасен не е свинският грип, а ваксината срещу него!

Онези, които са отговорни за ваксинирането,  нямат никаква представа нито за състава на ваксината, нито за нейните странични ефекти. Те са обикновени изпълнители, те са машите на една обикновена престъпна клика.

Изследователи провели изследване, за да проверят дали са ефективни ваксините срещу грип. При малки деца ваксините се оказали неефективни. Изследванията на  294 хиляди деца показали, че ваксинирането на деца от шест месеца до две години не е нищо повече  от синдрома плацебо. Ваксинирането на деца с астма показали, че ваксината не променя състоянието им. Дори ваксинираните по-често влизали в болница за разлика от неваксинираните. При възрастните ваксините също не действат – оказало се, че няма разлика в състоянието на ваксинираните и неваксинираните хора. Ваксинирането на възрастни хора в дом за възрастни не показало никакъв ефект при заболяванията от грип, респираторни инфекции или пневмонии.

 

Тогава защо настояват  масово да се ваксинираме?

Директорите на фармацевтичните концерни Baxter и Novartis, които разработват ваксината срещу грип, са членове на Комитета на Съветниците, който през юли 2009 г. препоръча задължителната Н1N1 ваксина на целия свят. Комитетът я препоръча, а СЗО я взе под шапката си, тъй като се финансира от клана Рокфелер. Прессекретарката на СЗО отказа да дава пресконференции по повод масовото ваксиниране. Подобен метод за ваксиниране е използван през 1915 г., когато избухва смъртоносната епидемия от “испанка” (испански грип, най-страшната епидемия в цялата история на човечеството; заразени са 550 милиона души през 1918 г.).

През 1915 г. всички масово били ваксинирани срещу коклюш, чийто токсин потиска имунната система. На ваксинираните срещу коклюш войници инжектирали и друга ваксина, неизвестно срещу какво. След това ги подложили на химическа атака със специален газ – смес от арсен, хлор и фосген, в резултат на което те изпаднали страшен шок (най-тежката алергия, която завършва със смърт), който убил голям брой  млади и здрави хора.

Една от последиците от ваксините е, че вирусите създават комплекси от антиген-антитела, които затрудняват микроциркулацията, засядат в тъканите и в края на краищата принуждават имунната система на човека да атакува собствените  си  клетки.

В съвременните ваксини се вкарват много добавки (адитиви), които съдържат допълнителни отрови.

 Здравият човек с нормална имунна система не се разболява. Ако някой заболее, това означава, че е срината имунната му система.

През 1974 г. в САЩ е издаден държавен меморандум под авторството на “мозъчен тръст” под ръководството на Хенри Кисинджър. “Меморандум 200” обявил депопулацията (намаляването на репродуктивността) в света за основна стратегическа задача на САЩ.

 

Categories: Uncategorized