ТОТАЛНИЯТ КОНТРОЛ НА СЪЗНАНИЕТО В ПРОЕКТА MK-Ultra Monarch

 

За никого не е тайна, че човешкото поведение има генетична основа, т.е. някои наклонности, черти от характера, предпочитания и страхове се предават по наследство. Изучавайки пеперудата-монарх, учените открили, че този вид пази генетична информация за мястото си на раждане, която се предава с вградените механизми на ориентацията, благодарение на които пеперудата открива маршрута на миграцията си.

Човешката психика е способна на дисоциация, т.е. на създаването на множествена личност. Тази особеност на психиката заинтересувала учените. Очевидно е, че дисоциацията се предава по наследство. Например способността на индианците да стоят неподвижно много часове, за да следят дивеча, на индийските факири да ходят по въглени или да лежат на игли, на йогите да влизат в транс, на тибетските будисти да се раздвояват – т.е. всяко умение човек да влиза в променено състояние на съзнанието се предава по наследство.

От историята знаем, че е имало случаи, когато отделна група хора се опитали да създадат висша раса, за да управлява останалите народи на земята. Това са експериментите на нацистите, особено работата на д-р Йозеф Менгеле, който със садистки опити се опитал да промени цвета на очите, да свърже близнаци, да овладее техниките на пълен контрол над детската психика и пр. Неговите опити заинтересували американаците. В рамките на проекта Paperclip ЦРУ изпратило група немски учени в САЩ, в Близкия изток и Латинска Америка, за да продължат изследванията в това направление. Експериментите се провеждали върху пациенти от психиатрични клиники, студенти, деца от приюти, затворници и други нищо не подозиращи хора.

Много семейни династии на илюминатите, т.нар. Хора Х, които са основата на новия световен ред, се интересували от опитите на нацистите и източни практики; пътували до Индия и Тибет, учели се на медитация, тантрически техники, йога и др. методи, които водят до дисоциация. След това искали да съхранят тази информация и да я предадат по наследство.Но черната магия, Вуду, тантрическата йога, експериментите с мескалин, ЛСД и други психотропни вещества имали ограничено приложение. За хората Х трябвало нещо по-сериозно.

И изведнъж се появил Менгеле и други немски учени, които били вербувани от ЦРУ за по-задълбочено изследване в областта на неврофизиологията, невробиологията, невроанатомията и други дисциплини.

Кой е д-р Менгеле, д-р Грийн, “Ангелът на Смъртта”?

Д-р Менгеле е баварец, талантлив лекар, но и добър танцьор, кабалист, специалист по абортите и “програмист” на психиката. Сред илюминатите той заслужил титлата Велик майстор

Ipssimus, или Keter, за онези, които се интересуват от кабалистична магия. От Аушвиц той заминал за Бразилия, няколко месеца преди окончателния разгром на нацистите. Добре се адаптирал в новата страна и дори създал своето прочуто село от близнаци. Много очевидци, които оцелели в неговите експерименти се отнасяли с голямо уважение към него; наричали го Väterchen (“татенце”) или schöner Josef  (красавецът Йозеф).

Д-р Менгеле станал основател на програмата на ЦРУ  MK-Ultra Monarch, която и до днес работи по създаването на хора, напълно подчинени на външния контрол.

Програмите по контрол на съзнанието и създаването на управляеми хора се провеждали и се провеждат в САЩ, СССР и Китай. Единствената разлика между програмите им  е в символите, които били използвани за програмиране.

Така Хората Х се научили сами и предали на своите деца способността да създават много личности. И постигнали няколко цели: контрол над потомците, скриване на своята генеалогия (децата им до определено време не подозирали за скритата в тях информация) и вродена или вградена способност да програмират други хора, превръщайки ги в роби.  Така че програмирането на роби и деца от Хората Х силно се различава по методите, символиката и жестокостта от дисоциацията. Не всички Деца Х се програмирали на дисоциация, но създаването на матрица на съзнанието, подконтролна на общата йерархия, било задължително.

Своето начало МК-Ултра води от експериментите с микровълновото излъчване, за което неведнъж сме писали в списание КОМАНДОС.

Откъде взели човешкия материал за програмата MK-Ultra Monarch?

За най-мръсната работа използвали роби, които се превръщали в сексуални слуги, войници, превозвачи на наркотици, статисти в порноиндустрията, децата вземали от родителите насила, или ги отнемали от педофили, алкохолици и наркомани или от детски домове. Тези роби били програмирани “да бъдат хвърлени от влака на свободата” (жаргонен израз в средата на “програмистите”, който означавал “смърт”, на 30 години. Не всички биороботи обаче били обречени на тази участ. Повечето хора ставали престижни лекари, юристи, проповедници, военни, държавни чиновници, мениджъри, политици, които след това трябвало да заемат ключови постове.

Алфа-програмата

Алфа е стандартна програма, която се характеризира с необикновена фотографска памет, физическа сила и добро зрение. Алфа-аватарът се създава чрез изкуствено разделяне на дясната от лявата половина на мозъка.

Човешкият мозък се състои от две части, полукълба, които са свързани със специално тяло. Лявото полукълбо се специализира на разшифроване на вербално-лингвистичните кодове на речта и аналитичното мислене – логика, математика,следствено-причинни връзки, език. Дясното полукълбо отговаря за възприемането на холистично-метафоричната информация под формата на образи и зрителни, тактилни, аудиални отпечатъци – изкуство, танц, интуиция, символи, субективно, импровизиране, сънища.

Роджър Спери, невробиолог, който получил Нобелова награда в областта на изследването на мозъка, доказал и показал как човешкият мозък може да възприема информацията с лявото и дясното полукълбо, независимо едно от друго, и дори едновременно. Т.е. ученият доказал, че двете части на мозъка са независими канали, които могат да възприемат, обработват, съхраняват и възпроизвеждат информацията паралелно. Още тогава много хора се интересували от мнението на учения – дали е възможно съществуването на две личности в един човек. Но малцина знаели, че Спери получил Нобеловата награда именно заради работата си над този проблем; той се опитвал да раздвои личността на нищо не подозиращи хора. Спери работил за проекта MK-Ultra Monarch, програмирайки жертвите и активирайки в тях отделно дясното и лявото полукълбо.

За целта оставяли едно дете в тъмна стая, закрепено за стол. Слагали на лицето му маска, която последователно давала възможност да гледа отделен филм ту с едното, ту с другото око. Един от филмите включвал сцени с насилие, порнография, ритуални убийства, а друг – кадри от детски мултипликационен филм. Така двете полукълба на мозъка формирали двама отделни души в детето; единият човек се смятал за нормален и отгледан в благополучно семейство, а другият страдал от отчаяние и от претърпяното насилие.

Най-често основното или лицевото его се основава на паметта на лявото полукълбо, а скритото его включва паметта на дясното полукълбо, която обикновено е по-пълна; но този аватар обикновено не може да се изрази с думи, а само с образи и затова е по-беззащитен и внушаем. Активирането на едното или другото полукълбо в зряла възраст се извършва с произнасянето на определени фрази, при съзерцаването  на някакви образи (например пеперуда, малко кученце, зайче и пр.) или съчетание от цветове; всичко това се определя като ключ.

“Програмистите” владеят ключовете за отваряне на различните его на своите жертви и обикновено се намират близо до тях, за да могат в дадения момент да включат нужната програма.

Онзи, който владее ключовете от подсъзнанието на човеко-роботите, има пълен контрол над тяхното тяло и разум.

Бета-програмата

Бета-програмата създава его, различно от сексуалността, което надхвърля рамките на онези хора, които наричаме “нормални”. При програмирането на бета се премахват всички “комплекси” по отношение на секса и се стимулира животинската част на мозъка, който не знае граници на позволеното. Това его се нарича още “котешко” (обърнете внимание на облеклото на американските звезди от шоубизнеса, където много често фигурират тигровите и леопардовите нюанси).

Делта-програмата

Делта-програмата формира аватар-убиец. Първоначално се използва от разузнавателните служби  или елитните части (ЦРУ, МОСАД, КГБ, Ми-6). Това его може оптимално да използва адреналина и да контролира агресията. При тези аватари е блокиран достъпът до онази част от мозъка, която отговаря за страха. В рамките на програмата Делта е включен и механизмът на самоунищожението.

Тета-програмата

Тета-програмирането е насочено към създаването на свръхестествени способности, от рода на телепатията. Тези аватари обикновено се използват от самите Хора-Х, за да властват над онези, които не принадлежат на династичните линии. Но тъй като хората имат определени ограничения в проявите на свръхестествените способности, адептите на МК-Ultra допълвали програмираните с биомедицински телеметрични приспособления – имплантанти в мозъка, лазерни прицели, микровълново излъчване и пр.

Омега-програмата

В омега-програмата егото е насочено към саморазрушение, самоубийство или самоубийствено поведение. Тази програма се включва, когато жертвата преминава през разпит или терапия и когато се извлича много информация от другите его.

Как се извършва дисоциацията при травмиращо събитие?

Това може да се обясни с прост език. Ако детето се подложи на изтезания или сексуално насилие, единственото, което може да направи е да се раздвои и да създаде в себе си отделно пространство или его, където се пази паметта за ужасните преживявания. За да получи ключа за тези преживявания на егото, мъчителят изрича фрази като: “Искам бяло пухкаво котенце…” След като изтезанията приключат и болезнените спомени са изтласкани, само онзи, който е програмирал детето, знае кода за достъп до скритото в егото или то може да се отвори с нужната дума. Този аватар е напълно контролируем, не задава въпроси, слуша Мастера и прави всичко, което искат от него. След изпълнението на задачата “програмистът” деактивира този аватар, активирайки лицевото его на жертвата. Лицевото его не помни какво се е случило тогава, когато тялото му е владеел контролируемият аватар (което е особено удобно при създаването на разузнавачи и елитни бойци, защото хората нямат достъп до секретната информация в своя мозък, а ако следователите все пак открият метод да се “отвори” нужният аватар, у боеца се включва програмата за самоунищожение).

Методи за създаването на аватар

Началната фаза в раздвояването на личността е от раждането до шест години. Жертвата се подлага на електрошок (този експеримент е правен дори върху неродени деца, в утробата на майките им); другите методи са сексуално насилие, хипноза, сензорна и моторна депривация, глад и жажда, вкарване в клетка с паяци или мишки, различни психотропни средства, които могат да променят церебралните функции на жертвата.

Следващата фаза включва “записване” на определена информация и набор от заповеди за различните его или аватари; тя продължава от шест години до пубертета. Това се постига със слушане на записи, на честоти, които са недостъпни за ухото, или гледане на видео с пулсираща светлина, подсъзнателни съобщения, възникващи на екрана за части от секундата (от рода на 25-ия кадър). След като четенето на информацията приключи, паметта се дисоциира, влиза в подсъзнанието, с помощта на електрошок.

Заложената информация постоянно се подкрепя чрез аудио и видео стимулации. Например според очевидци “програмистите” използват  два мултипликационни филма на Дисни. Дисниленд в Калифорния и Дисни Уърлд в Орландо и досега са центрове на MK-Ultra. Замисляли ли сте се защо децата с такъв интерес гледат тези филми?! Както и филмите “Алиса в страната на чудесата” (1951 г.) и “Вълшебникът от Оз” (1939 г.). И двата филма са пълни с окултни символи.

Други филми и мултипликационни филми, използвани за базово програмиране:

“Пинокио” (1940 г.)

“Спящата красавица” (1959)

“Снежанка и седемте джуджета” (1937)

“Красавицата и звярът” (1991)

“Аладин” (1992)

“Кралят лъв” (1994)

“Звездни войни” (2003-2009)

“Ловци на привидения” , “Батман” (1992) и др.

Фактически Холивуд произвежда филми и мултфилми, които преследват две цели:

1.   Да затъпеят гледащите тази продукция, като се използва подсъзнателно възприемана информация и невролингвистичното програмиране.

2.   Да се активизира или дезактивират определени аватари биороботи.

Според руския учен Игор Смирнов психотехнологиите са технологии с двойно действие. Те могат да се използват и за лечение на болести, и за други – по-малко хуманни цели. Върху човешкото подсъзнание може да се въздейства с телефон, телевизия, радио, Интернет, печатни медии. Вие можете да гледате съвсем невинен детски мултипликационен филм, да слушате новините по радиото и да не се сещате, че нещо ви внушават…

За да открие талантите на всяко дете ЦРУ и Хората Х използвали Системата за оценка на личността на човека, разработена от Джон Хитингер. Творческо дете, с добри външни данни се програмирало да влезе в шоубизнеса; интроверти с добра памет трябвало да отидат в разузнаването, добре развитите физически деца се превръщали в  аватари на елитни войници.

Програмирането на марионетки

Още едно понятие е тясно свързано с MK-Ultra Monarch – създаването на кукли-марионетки. Този принцип бил заложен и започнал своята реализация още в нацистка Германия. Означава създаването на его на марионетки. С помощта на електрошок “програмистът” кара мускулите на ръцете и краката на детето да се движат все едно с махването на “вълшебна пръчица”. Децата марионетки трябвало да осъзнаят факта, че са само кукли в ръцете на кукловодите, че онова, което правят, го правят по заповед на техния Мастер. Йозеф Менгеле показвал на детето марионетките в куклен дом, а след това активирал електрошока и карал малките тела да се движат в такт с английската песничка с немски акцент: “Танцувай, кукло, танцувай”… След това д-р Грийн издавал заповеди на жертвата: 1. Слушай командата; 2. Грешките се наказват жестоко; 3. В тебе има вграден таймер, това означавало, че марионетката по команда трябвало огледално да изпълнява движенията на Мастера; 4. Ще получиш сценарий, който трябва да запомниш и възпроизведеш; 5. Мастер ще проверява как се справяш със задачата; 6. Ти си собственост на Мастера; 7. Нямаш право да задаваш въпроси; 8. Онези, които те контролират, ще играят ролята на Белия Заек.

Организациите, които са тясно свързани с MK-Ultra:Ватикана, католическата църква, църквата на сатанистите, църквата на сциентолозите, Ми-6, ЦРУ, ФБР, руското правителство, Харвард и други водещи американски университети, НАСА, Холивуд, мормоните, ООН и др.

Можем много лесно да разпознаем гледащите ни невинно от екрана марионетки – по символите. Защото всички жертви са “създадени” с помощта на едни и същи символи, всичките те си приличат по своите вкусове. Обърнете внимание на пеперудите, всевиждащото око, обърнатите пирамиди, змиите, малките кученца, нюансите на котки, тигри и зебри. Макар че нивото на програмиране съществено се различава у всички “звезди”. Например най-отдолу на пирамидата ще бъдат Ана Никол Смит, Памела Андерсън, в средата – Бритни Спиърс, Майкъл Джексън, Линдзи Лоън, а най-отгоре – Натали Портман, Скарлет Йохансов и пр.

Принципът на марионетките от MK-Ultra Monarch се демонстрират от песните на Марая Кери, тъй като тя е програмирана марионетка. Ето защо толкова много си приличат звездите по стил на обличане, прически, татуировки, склонност към наркотици, алкохол, хомосексуализъм. Това не е съвпадение. Анализирайте стила на българските чалга-певици и певци! Те също са марионетки!

Програмата MK-Ultra Monarch получи името си от името на пеперудата-монарх, защото контролируемостта на съзнанието се предава по наследство; освен това контролираният винаги се връща при своя Мастер; както пеперудата-монарх се връща в родното си място и предава тази способност на поколението си.

Всички посочени символи, включително сатанистките, масонските, кабалистичните и др. окултни символи, станаха част от нашия живот, независимо дали искаме или не. Защото психотронното оръжие, което по-рано се използваше срещу вражеските войници, сега се използва срещу нас под формата на американската масова култура. Ние се надяваме, че познаването на врага ще помогне на някои от нас да депрограмират себе си и своите деца.

По материали от Интернет

 

 

 

Categories: Uncategorized