ВАКСИНИТЕ – СМЪРТОНОСНАТА ОТРОВА

Написани са десетки статии за това, че принудителните ваксини отдавна се използват от властите като масово биологично оръжие, което тайно унищожава милиони хора в цял свят. Милиардите капитали на фармацевтичната и медицинската олигархия заразяват човечеството с широк арсенал от болести под формата на профилактика.

 

Страшната суровина за ваксините

 

Производителите на ваксини използват за производството им следните материали – трупни органи, кръв и други човешки секрети от починали от хепатит; всичко това традиционно се използва за производството на вируси за ваксини.

Полученият вирус се отглежда в специална среда – отново в тъкани, органи, кръв от животни и хора.

Научно е доказано, че вирусите се размножават зле  в здрави клетки, затова ги извличат от болни, генетично непълноцени животни; например гризачи от специални “ракови щамове” (AKR), които са създадени специално за провеждането на онкологични експерименти. И това не е всичко: размноженият вирус се убива с формалдехид, който е мутаген, канцероген и силна  отрова, която се използва основно за балсамиране на трупове на починали. Този формлдехид завинаги остава в тези “лечебни” ваксини.

 

Какво в крайна сметка съдържат ваксините?

 

  1. Клетки от мъртви тъкани и животински органи; вариант – клетки от абортирали зародиши на маймуни и мишки;
  2. Клетки от абортирани материали, т.е. ембриони от аборти;
  3. Ваксинират се  ракови клетки;
  4. ГМО-клетки;
  5. Пилешки белтъчини (силен алерген);
  6. Суроватка от кръв на животни: кучета, овце,  маймуни, крави;
  7. Силно действащи антибиотици – амфотерицин Б, неомицин;
  8. Хидролизиран желатин;
  9. Голямо количество фенол, с който дезинфикцират санитарията в лечебните заведения;

10. Живак и опасната клетъчна отрова – 6-феноксиетанол (антифриз);

11. Оцветители, разтворители, боракс, с който тровят хлебарките, и др.;

  1. 12.  Полисорбат 80 и Октоксинол 10, които предизвикват безплодие, фактически стерилизират жените.

Често ваксините са заразени със странични вируси и микроорганизми: раков вирус от маймуни, цитомегаловируси, мутирали вируси от кучета, маймуни, патици; във ваксините могат да се срещнат и прости едноклетъчни – например  “амеба, която изяжда мозъка”.

 

Научно е доказано, че страничните вредни ДНК лесно се вграждат в генома на човека и предизвикват мутации на клетките. Ваксините на фармацевтичните компании всъщност са боклуци, които убиват човечеството. За тях това е бизнес.

 

Как се разпространява вирусът на грипа

 

Изкуствено разработените антитела срещу вируса на грипа водят до мутации на самия вирус, който става по-опасен. Ваксината срещу грип цели да стимулира имунната система да изработи антитела, но вирусът постоянно мутира. Новият мутирал щам е невъзприемчив към изработените антитела.

По данни на изследвания на учени от Масачузетския университет вирусът на грипа се подлага на мутации няколко пъти годишно,  а изработването на ваксините продължава няколко години.

Бившият изследовател на ваксините и журналист Марк Рендъл дълги години работил в лабораториите на големи фармацевтични компании и в държавния Национален институт за здравето. Той е автор на няколко ваксини, но изпитва омерзение, че ги е създал.

Рендъл смята, че причината за намаляването на заболеваемостта през последните години не се дължи на ваксините, а на подобрените условия на живот. Ученият нарича работата си по създаването на ваксините “концентрирана лъжа”. Рендъл твърди, че са опасни всички ваксини, те въвличат организма в процес, чиято цел е да подкопае имунната му система; ваксините според него могат да доведат до други болести…

Според разкази на Рендъл има случай в който във ваксина срещу полиомиелит попаднал  вирусът от маймуна SV-40; този вирус по-късно бил открит в ракови тумори… Във ваксината “Римавекс” открили различни пилешки вируси; в полиоваксината – “амебата, която изяжда мозъка”; в същата ваксина открили и маймунския цитомегаловирус; вирусът на птичия рак – във ваксината ММR; различни вируси се съдържали във ваксината срещу сибирска язва. Трудно е да се определи каква допълнителна вреда могат да предизвикат тези вируси във ваксините. Ваксинирането според Рендъл е рулетка, рискът е изцяло на пациента.

 

Много хора не знаят, че някои полиоваксини, аденовирусни ваксини, ваксината срещу хепатит А се произвеждат от тъкани на абортирани човешки зародиши.

 

 

Categories: Uncategorized

One Reply to “ВАКСИНИТЕ – СМЪРТОНОСНАТА ОТРОВА”

Comments are closed.