ОТКЪС ОТ НАЙ-НОВАТА КНИГА НА ИЗДАТЕЛСТВО “РАСПЕР”


“ХЛЕБНАТА СОДА – ПЕПЕЛ ОТ БОЖЕСТВЕНИЯ ОГЪН”

Д-Р ТУЛИО СИМОНЧИНИ:

РАКЪТ Е ГЪБИЧКА…

 

Д-р Симончини е специалист в онкологията и диабетологията. В това интервю той разказва за своята революционна терапия в лечението на рака; същността й: пряк контакт на тумора с натриев бикарбонат. В резултат от неговата терапия  колониите от гъбички кандида изчезват, а оттам – и туморът. Интервюто е взето от официалния сайт на доктора.

 

Добър вечер, аз съм доктор Симончини, лекар онколог. Радвам се, защото този разговор ще даде възможност да ви запозная с резултатите от нашето онкологично изследване.

– Вие отдавна ли провеждате изследвания в тази сфера? Какви са резултатите ви?

– След многогодишни изследвания направих извода, че ракът е инфекция, по-точно гъбична инфекция. Никога не съм вярвал, че генетиката е причината за възникването на рака. Аз стигнах до извода, и продължителните изследвания и успешните резултати потвърждават моята теория, че ракът възниква заради гъбичка, а именно гъбичката кандида, във всичките й варианти. Така че туморите възникват не заради абнормалното деление на клетките.

– Не както твърди традиционната онкология, а просто заради гъбична инфекция?

– Точно така. Аз научих, че гъбичната инфекция псориазис възниква заради гъбичката кандида. Тогава си помислих, че туморите могат да възникват поради същата причина. Теорията за ненормалното деление на клетките съществува повече от сто години… но не се потвърждава от научни изследвания.

В същото време…  годишно от рак умират по 8,5 милиона души. Ние не знаем какво точно е ракът. Това е най-лошото: след сто години онкологични изследвания истинската причина за рака още не е открита. Всички, не само лекарите, говорят за туморите и изследванията, но виждал ли е някой рак? Затова преди да продължим да говорим на тази тема, нека да видим как изглежда ракът.

Това е колоноскопия на дебелото черво. Тук се вижда датата. Тази маса – раковият тумор, се вижда, че е червен. Ние ще го измием. Аз мисля, че червеният цвят е последният  стадий в реакцията на организма. Тук се вижда как мястото се промива с обикновена вода и постепенно се получават забележими бели колонии от гъбички; виждаме и как тъканите реагират на гъбичната маса… със запушване на червото вследствие на разрастването й. Ако погледнем по-нататък, виждаме абсолютно бели колонии. Гъбични колонии… Нека да продължим колоноскопията; тук пак се виждат колонии от гъбички. На 26 април 2002 г. е започнало лечение с 20% разтвор от натриев бикарбонат. Това е 200 грама сода на един литър вода. Ние ще продължим и ще видим как се извършва промиването с натриевия бикарбонат. На следващия ден, 27-и, виждаме как се отваря чревният канал… Искам да подчертая, че туморът е възникнал заради белите колонии от гъбички…

– Вие искате да кажете, че  ненормалното деление на клетките… няма отношение към възникването на туморите?

– Ненормалното деление на клетките е измислица. Хипотеза, която не се потвърждава от задълбочени изследвания. За да покажем как изглежда раковият тумор… да погледнем една бронхоскопия. През въздушната тръбичка влизаме в бронхите. Тук въздушната тръбичка се разделя. Ние бавно се спускаме надолу и виждаме как изглежда ракът на белия дроб. В нашия  случай той е адено-карцином. Тук се вижда как пациентът кашля вследствие бронхоскопията. Пак виждаме бяла маса. И в този случай туморът се състои от бяла маса…  Туморите винаги са бели… След четири сеанса с натриев бикарбонат белият тумор повече не се вижда. Него го няма. Този проце е описан в моята книга “Ракът е гъбичка”… Но тези снимки са  по-нагледни. Течността, която се вижда,  е разтворът от натриевия бикарбонат. Бялата маса в бронхите е изчезнала.  Само с четири промивки (сеанса).Обикновено са необходими 4-5 сеанса за намаляване на колониите от гъбичките. И след 4-5 сеанса те изчезват. Тук бяха достатъчни четири сеанса, за да се отстранят гъбичките от бронхите.

Да видим другите снимки. Тук се провежда тораскопия; влизаме в гръдния кош. Гръдният кош е съвсем бял; и тук туморът е бял. Да видим тези камари от гъбички… Колеги гледат тази бяла маса и не я забелязват. А тя трябва да се изследва. Не бива да се забравя за цвета…. Ние виждаме, че гръдният кош отново е червен. Сега влизаме в гръдния кош от друга точка. Всичко вътре има хубав червен цвят. Натриевият бикарбонат е унищожил всичко бяло. Туморът е винаги бял. След тези снимки от тораскопия преминаваме към снимки на гастроскопия. Това е стомахът на пациент с тумор. И тук виждате белите камари от гъбички…

Такава бяла маса може да се намери и в света на животните. Във филм на Би Би Си беше показана гъбична плесен, която напада мравки; тази плесен прониква в мозъка им, който  престава да функционира. Във филма са показани неврологичните симптоми… Изследователите държат една мравка, която умира. Но от какво умира тази мравка? Зрителят вижда  как от главата й започва да расте гъба. Това продължава около три седмици. След това смъртоносните спори са готови да се разпространят и заразят и другите насекоми. И тук се вижда познатата ни бяла маса…

– Но гъбичката кандида винаги ли може да нападне човек? Съществуват ли и други видове гъбички?

– Кандида е възбудителят на гъбичните заболявания и туморите  при хората. Причинителят винаги е кандида, но всички останали гъбички са родствени до кандида. Различните видове гъбички трябва да имат еднаква генетична структура, за да нападнат човека. Вариантите зависят и от различията в човешките тъкани. Но туморите у хората винаги предизвиква гъбичката кандида.

– Защо това явление не беше открито по-рано? Гъбичните инфекции са известни от много години. Защо никой не е открил, че кандида е причинителят на рака?

– Гъбичката кандида винаги се открива у пациентите. Има я в 97-98% от тях. Всяко изследване показва наличие на кандида. Неправилно е да се смята, че първо се появява ракът, след това кандида. Моята хипотеза е, че първо се появява кандида; гъбичката нахлува в организма и предизвиква тумора. Гъбичката кандида вече е в организма.

В хистологията (наука, която изучава тъканите) се описва как тъканите се опитват да се защитят от гъбичната агресия. Ако гъбата нападне тъканта, се създават допълнителни клетки, за да се предпазят от проникването й. Например, ако кандида се намира в черния дроб, възниква хепатокарцином. В мозъка подобно проникване предизвиква глиобластом. В бронхите – мезотелиом. Няма и дума за ненормално деление на клетките. Туморът е  защитен механизъм. Това е същността на онкологичните заболявания.

– Каква роля в болестта играят известните в медицината генетично аномални деления на клетките?

– Според мен те не съществуват. Делението на клетките е реакция на екстремалното налягане, която дава на тъканите шанса да се противопоставят на гъбичното нападение. Ще дам  един  пример, при който няма рак или тумор. Например, ако човек напряга мускулите на ръцете, те се издуват. Несъмнено клетките растат, за да се защитят. Те растат и в организма, за да се справят с гъбичките. Клетките се делят, за да се противопоставят на нахлуването на гъбичките…

– Вашето откритие напълно опровергава изходния пункт в онкологичните изследвания. Какви са вашите съвети? Къде според вас е решението?

– Да се унищожат гъбичните колонии, защото те предизвикват рака. Но не с обикновено лечение. Аз съм убеден, че в бъдеще ще разработят нови лекарства, които могат ефективно да се противопоставят на гъбичките. Това е задачата за фармацевтичната промишленост. Най-ефективното средство за борба с гъбичките днес е натриевият бикарбонат. Той трябва да се употребява в правилна дозировка, да се вкарва колкото може по-дълбоко в тъканите, за да може пряко да контактува с гъбичките. Годишно от рак умират повече от осем милиона души. Провеждат се експерименти, които за малко попадат в новините, но всичките тези новини, които се появяват на всеки 3-4 месеца, още не са дали никакви резултати. А проблемът трябва да се решава. Трябва да отворим очи и да осъзнаем, че онова, което виждаме по ТВ и четем във вестниците, е лъжа, която диктуват властите.

Те показват онова, което искат да знаем. Аз мисля, че в тази сфера лекарите трябва да направят революция. Те отлично знаят, че  всички изследвания в онкологята са един голям неуспех. Знаят, че изследванията са истинска лъжа. И трябва да признаят, че за сто години нищо не е постигнато.

– Как смятате, че  трябва да се лекува пациент, болен от рак?

– Лично аз постигнах отлични резултати, давайки на пациентите натриев бикарбонат, създавайки  пряк контакт с гъбичката. За рака на кожата ние използваме йодна тинктура. В бъдеще се надявам, че фармацевтичната индустрия ще създаде за пазара ефективно средство срещу гъбички, което ще излекува всеки пациент. Ракът може да остане в миналото само с две таблетки на ден.  Истинският враг е гъбичката… Ние трябва да помогнем на хората да осъзнаят, че онова, което чуваме по радиото и телевизията, е манипулирана информация. Ние сме длъжни да накараме лекарите да признаят, че те разпространяват невярна информация в областта на онкологията… Още една настоятелна молба към медиците, а също и към фармацевтичната индустрия:  да насочат усилията си    в откриването на ефективно средство, което да изкорени това зло. За съжаление днес много средства се изразходват напразно. Ние трябва да се обърнем към фармацевтичната индустрия, към известни учени и лекари и да открием това ефективно средство и то да стане решение за болестта, от която умират толкова много хора.

 

 

Comments & Responses

Comments are closed.