ЗМИЙСКОТО МЛЯКО: „БУРЕНЪТ“, КОЙТО ЛЕКУВА 100 БОЛЕСТИ

лв.15,00

Описание

Многовековният опит в използването на Змийското мляко показва, че то може да очисти човека не само външно, но и вътрешно, като го излекува от много болести. Затова и учените се заинтересували от тази пренебрегвана в България билка, изследвали я и открили мощните й лечебни свойства. Днес препарати на основата на змийското мляко се използват в медицината, особено в хомеопатията. Екстракти от него  влизат в състава на хомеопатични препарати, с които се лекуват черният дроб, червата, регулира се обмяната на веществата. Днешната наука еднозначно потвърди лечебните свойства на змийското мляко, особено способността му да задържа растежа на патогенни гъбички и злокачествени тумори.

От тази книга ще научите всичко за змийското мляко и за неговото използване. Неслучайно според академик Борис Болотов това е билката на дълголетието и безсмъртието. А в руски език името й е чистотел.

 

Змийското мляко е уникална билка с огромна лечебна сила. Много поколения са я проверили чрез опита си. Не е случайно, че руснаците я наричат “чистотел” и това име красноречиво показва, че тя чисти организма.  В Русия наричат змийското мляко и “руски женшен”, защото в продължение на хилядолетия то спасявало хората от много болести. Другите имена на растението – дяволско мляко и магьосническа билка, намекват за отровния компонент, който то съдържа. Затова, когато го употребяваме, народните лечители съветват да бъдем много внимателни и да не надвишаваме дозата, която е посочена в рецептата.