ОТРОВА ОТ НЕБЕТО

лв.10,00

Описание

Химтрейлите са ново явление, което наблюдаваме на планетата. Те са аерозоли, които вероятно целят промяна на времето или съкращаването на населението на планетата. През 2009 г. В Англия се появи документален филм, посветен на това явление, който има познавателен характер.

На 22 януари 2011 г. се състоя първият международен ден за всеобща осведоменост за химиотрасетата. В резултат от него на 3 февруари на големия американски телевизионен канал СВS беше показано журналистическо разследване. Започна световно противостояние срещу разпръскването на химиотрасета. Днес ABC, CBS, CNN, FOX, NBC и други тевелизионни канали в САЩ събират снимкови и видеоматериали от населението.

Министерството на отбраната на САЩ с поддържката на специалните служби и мълчаливото одобрение на правителствата в цял свят провежда секретна военна операция с глобален мащаб. Целите и задачите на тази операция внимателно се крият. Операцията се нарича „Лист от детелина” (Cloverleaf) и цели монтирането на цивилни самолети на автоматично оборудване за разпръскване на аерозоли в атмосферата. Авиокомпаниите получават добри пари за това. Има свидетелства на американски генерал, мениджър в търговски авиолинии и авиомеханик, които описват това оборудване.

Масово в интернет има описания, снимки и видео на разпръскване на аерозоли от самолети. Определен е спектралния състав на инверсионната следа, оставяна от разкръскващите самолети – барий, алуминий, бор, арсен, цезий…