ТАЙНИТЕ ОРЪЖИЯ СРЕЩУ ЧОВЕЧЕСТВОТО

лв.20,00

Описание

Войната срещу човечеството никога не е спирала.  Проповедниците на смъртта отдавна обикалят и по един или друг начин сеят своето зловоние в живота ни. Новите технологии и открития  позволяват днес тези проповедници да използват страшни оръжия, срещу които ние, хората, сме напълно безсилни. За една част от тези оръжия ще се опитаме да ви разкажем в тази книга. За съжаление тези оръжия не са измислица, не са плод на болни фантазии или на комерчески филмови сценаристи и режисьори. Те съществуват и малко или много вече се използват срещу човечеството. Много хора вече са превърнати в безволеви марионетки, които безропотно изпълняват заповедите на своите господари и повелители.

Според изследователи и военни специалисти бъдещата война ще бъде дистанционна война на автоматизираните системи и кибернетичните комплекси; в нея ще се използват “умни ракети” с далечно действие, които унищожават не само бункери и техника, но и разпознават врага по външия вид, чрез инфрачервен или гласов отпечатък. Дистанционните лазерни, акустични, високочестотни удари, далекобойните електромагнитни оръдия с “интелектуални” заряди ще обработват предварително бойното поле. Широко ще се използват климатичното и  тектоничното оръжие, което ще създава максимално непоносими условия на територията на противника; ще се прилага и вълново оръжие, което предизвиква срив в работата на човешките органи и целия организъм.

Но защо говорим в бъдеще време? Всичко това мако или много вече е факт. Болшинството от земетресенията днес са с изкуствен характер, а “умните” бомби, снаряди и ракети отдавна сеят своя ужас и смърт. Психотронните и торсионните оръжия поразяват психиката и съзнанието на стотици и хиляди хора. Днес господарите на света са в състояние да надникнат дори в подсъзнанието на човека.

Трудно е да си представим мащабите на секретния арсенал, създаден и използван срещу човечеството. Но тук там завесата, зад която е скрит този арсенал, се повдига. Повдигат я най-често хора, които са свързани с изобретяването на тези оръжия. Повдигат я смели журналисти, на които не им е безразлична съдбата на човека и човечеството. Разбира се, най-често тези хора се обявяват за болни, луди мозъци, които търсят сензация. “Болни и луди” са и жертвите, които се оплакват от посегателствата срещу тях. Каквото и да стане, каквито и сериозни доказателства да бъдат предоставени за наличието и функционирането на тези оръжия, срещу тях се изправя цялата глутница от платени и заблудени глашатаи. И въпреки това днес възможностите истината да стигне до повече хора не са никак малко.

В тази книга ще ви запознаем с една немалка част от тези тайнствени оръжия срещу човечеството. Всичко, написано тук, е сто процента документално. То ще отвори за мнозина неподозирани врати към познанието. Сигурен съм, че за някои от тези оръжия читателите ще прочетат за пръв път, а за други ще научат впечетляващи подробности.

 Пламен ГРИГОРОВ