КАКВО ВЕЩАЯТ АМЕРИКАНСКИТЕ ЯСНОВИДЦИ

Ще настъпили обещаният апокалипсис?

 

Вече е средата на 2012 г. и все повече хора си задават въпроса дали ще ни се размине апокалипсисът. Преди известно време американски ясновидци направиха прогнози за останалите шест месеца от годината. Всички са убедени, че Краят на света няма да настъпи, но ни чакат доста стресиращи и бурни събития.

Ясновидецът Ламонт Хамилтън предрича сваляне от властта на иранския президент Махмуд Ахмадинежад и политическа нестабилност в страните от Югоизточна Азия – Китай, Северна Корея и Тайланд. В Русия според него също ще бъде неспокойно и докрая на годината в Космоса ще се случат две катастрофи с космически апарати. Очаква ни горещо лято като по-миналата година…

Популярният американски сензитив Сидни Фриман предрича съперничество на президентските избори между Барак Обама и Мит Ромни и победа на първия. Той посочва, че Дженифър Анистън ще се омъжи, а Джордж Клуни ще има дете. Преизбиране за втори мандат на Барак Обама предрича и Джуди Хевенли, която влиза в списъка с най-добрите екстрасенси в Америка.

Според нея тази година Русия ще влезе в Световната търговска организация и ще има проблеми с енергоснабдяването в Париж, Лас Вегас, Лондон, Ню Йорк и Лос Анджелес, принц Уилям и Кейт Мидълтън ще имат момче.

Не по-малко популярният ясновидец Блер Робинсън предсказва попълнение не само в семейството на принц Уилям, но също и на Брад Пит и Анджелина Джоли. Те официално е се оженят и ще осиновят още едно дете.

Другите пророчества са нерадостни. Един от членовете на британското кралско семейство ще загине в автомобилна катастрофа, на луксозен лайнер ще избухне взрив, САЩ и Русия ще бъдат засегнати от суша.

Ясновидката Ники, която уж предрекла цунамито в Япония, въстанието в Сирия и смъртта на Елизабет Тейлър и Еми Уайнхаус, предрича тази година разрушителни земетресения в Мексико и Калифорния. Ще зачестят случаите на загадъчна гибел на животни и нападения на животни и птици върху хора.  През май на много места в света има случаи на нападения на врани срещу хора – Германия, Беларус, България… Българите днес, след серията земетресения в Пернишко и наводненията, изпаднаха в паника и свързаха птичата агресия с Края на света… Политическите конфликти ще прекроят картата на света. В Белия дом ще се вреже самолет, а певицата Мадона ще счупи крака си.

Освен това света го чака икономически крах, сравним с Великата депресия през 1929 г.

Екстрасенсите близнаци Тери и Линда Джеймисън, които някога предрекоха американската трагедия на 11 септември 2001 г., отричат икономическия срив. Но плашат със земетресения в Мексико и Лос Анджелес. Според тях в няколко големи града в Америка ще бъдат предотвратени терористични актове. Остава да чакаме дали прогнозите ще се сбъднат…