КАК ХОРАТА ЗАПОЧНАХА ДА УПОТРЕБЯВАТ ГАЗТА ЗА ОСВЕТЛЕНИЕ ЗА ЛЕЧЕНИЕ

Търсете книгата на издателство РАСПЕР – „ГАЗТА ЗА ОСВЕТЛЕНИЕ: КЕРОСИНЪТ, ГОРИВОТО НА ЗДРАВЕТО“, в книжарници ХЕЛИКОН, СИЕЛА, БУКПОЙНТ, „ТАТКО ФИН“ и други книжарници, в книжните борси БУТРЕЙДИНГ и БОЛИД – на щанда на издателство ДИЛОК, в нашата онлайн книжарница rasper-bg.com, в книжен онлайн магазин store.bg и др.

Достатъчно е да изпиваме на ден една чаша газ (очистена и смесена с настойка от билки), и почти всяка болест изчезва. Оказва се, че използването на газта както външно, така и вътрешно, е щит срещу много болести, които официалната медицина не лекува. Забравените бабини рецепти с газ и мас вършат много повече работа и от най-скъпите модерни лекарства.

Десетки са случаите на излекувани от рак (и то в късен стадий) след употребата на газ. Газотерапията се използва успешно в лечението на различни онкологични заболявания. Практиката показва, че е особено ефективно съчетанието между газ и брезовата гъба чага.

От тази книга ще научите всичко за лечението и пречистването с газ; предлагаме ви стотици ефективни рецепти и научни методологии  в използването на газта.

 

Въпреки че медицината много напредна, лечението с газ за осветление продължава да е популярно и търсено.

По същество керосинът е продукт от преработката нефта. В началото той бил далеч от медицината, но хората започнали да приготвят т.нар. лек керосин и започнали да го използват за лечение. За целта, той трябва да е минал допълнителна филтрация, за да се намали силната му миризма.

Хората започнали да използват керосина в момента, в който се появили керосиновите лампи. Първото, което попадало под ръка при нараняване, бил той. По-късно открили бактерицидните свойства на керосина. Според народни лечители раните заздравяват с негова помощ, защото е богат на минерални масла.

Привържениците на народната медицина смятат, че керосинът има безброй положителни ефекти: активизира имунитета, укрепва организма, извежда токсините, обезболява, стабилизира мембраните на клетките и лекува широк кръг от заболявания: туберкулоза, различни травми, отоци на кожата, гнойна ангина, главоболие, болки в ставите; има и привърженици на антираковата терапия с керосин.

Нашите баби използваха газта за осветление против въшки на главата.

На базата на керосина народни лечители предлагат немалко средства и варианти: може да се приема вътрешно, да се правят компреси, обтривания, разтвори за гаргара и др.

Какви лечебни свойства има керосинът

Загряващ

Обеззаразяващ и противопаразитарен, ликвидира патогенните микроби и гъбички, не влияе негативно на нормалната микрофлора в организма

Силно изсушава и обезводнява клетките

Разрежда лимфата и премахва лимфния застой

Разтваря тумори

Има голяма проникваща способност в тъканите в организма

Премахва възпалението  и оказва болкоуспокояващо действие

Повишава защитните сили на организма

Разширява съдовете и подобрява храненето на клетките

Засилва работата на жлезите с вътрешна секреция

Подобрява обмяната на веществата.

В историята на лечението с керосин влезе името на австрийската медицинска сестра Паула Кернер, която излекувала с неговата помощ рак на червата в последния стадий. Жената започнала по малко да пие керосин; след три дни станала от леглото, след пет дни вече се хранела, а след един месец и половина била напълно здрава. Така Кернер излекувала не само себе си, но и няколко десетки други болни.

Трябва да е ясно, че керосинът може да помогне на едни, а на други – не. Всичко зависи от индивидуалните особености на организма.

При използването на керосин трябва много да се внимава, защото може да предизвика изгаряния на слизестата обвивка на храносмилателния тракт, алергични реакции и др. Понякога може да настъпи отравяне само като се дишат парите му.

Лекарите не одобряват лечение с керосин, но много болни, поставени  от медицината в безизходно положение, прибягват към лечение с него.

В книгата „Газта за осветление – керосинът: горивото на здравето“ сме описали методика за пречистването му.

Categories: Uncategorized