„ТАЙНИТЕ ОРЪЖИЯ СРЕЩУ ЧОВЕЧЕСТВОТО“

Запознайте се с книгата на издателство РАСПЕР

ЕЛЕКТРОМАГНИТНАТА БОМБА

Земетресения, наводнения, вулкани, свински и птичи грип, СПИН… Всичко това може да ни сполети днес благодарение на могъщите оръжия, с които разполагат някои държави и частни организации. Тази книга е само едно открехване на завесата към тайния арсенал, с който искат да зомбират, контролират, а защо не и да ликвидират човечеството. По-любознателните читатели сигурно са запознати с информациите за така наречения проект “Син лъч” на НАСА. Той удивително прилича на записките от “Протоколите на сионските мъдреци”. Тук обаче става въпрос вече за подчиняване и контролиране на човечеството с нови технологични средства. С оръжия, които влияят директно върху съзнанието, превръщат ни в марионетки или ни убиват.

Климатичното, тектоничното, биологичното, психотронното и торсионното оръжие са само видимата част от “айсберга”, тръгнал срещу човечеството. Новият световен ред предвижда “редуциране” на населението само до един милиард души.  Съществуването на оръжията, за които става дума в тази книга, изправят човечеството пред огромна катастрофа. Тези оръжия могат да отключат онези непознати енергии, които да доведат наистина до края на света. Приказките за края на света и многобройните публикации в тази посока недвусмислено подсказват, че става въпрос за гигантска манипулация.

С помощта на описаните тук оръжия не е проблем да се предизвикат изкуствени земетресения, наводнения или да се проникне в нечий мозък. Не е проблем да му се диктуват каквито и да било информации, с които даденият индивид да бъде превърнат в “пророк”. Всъщност не са ли съвременните пророци глашатаите на Новия световен ред?

Прочетете тази книга, защото познанието е силата, която ще ни позволи да се справим с всяка заплаха.

 

Целия минал век човечеството търсеше начин да създаде нови, още по-ефективни средства за убиване. Отравящи газове, смъртоносни бактерии и вируси, междуконтинентални ракети, термоядрено оръжие.

За съжаление техническият прогрес не само подобрява нашия живот, но и създава нови по-съвършени оръжия.

В много страни се разработват оръжия на основата на новите физически принципи. Генералитетът внимателно наблюдава последните постижения на науката и се опитват да я поставят на своя служба.

Едно от най-перспективните направления в отбранителните изследвания е работата за създаването на електромагнитно оръжие. Най-често в пресата се говори за електромагнитната бомба.

Неотдавна в Англия беше публикувано описанието й. Принципът на действието й е в създаването на мощно електромагнитно поле, което изважда от строя всичките устройства, които работят с електричество. Когато се взриви, електромагнитната бомба създава мощна вълна с определено направление. Ако се хвърли над голям град, в окръжност от няколко километра, ще прекратят работата си всичките компютри, ще се наруши електроподаването, работата на  радио- и телевизионните  и силовите линии. Битовите прибори ще престанат да работят, както и всички двигатели с вътрешно горене, ще се изключи връзката, няма да работят СМИ, градовете ще потънат в мрак.

В много страни вече са създадени подвижни генератори на електромагнитно излъчване, които могат да извадят от строя електрониката на противника на разстояние до няколко десетки километра.

Електромагнитната бомба спада към хуманните оръжия.

Взривът на бомбата ще се отрази на мозъка на хората, като изключи съзнанието им. Но това ще бъде само краткотраен шок, който няма да има особени последици.

Но човечеството, срещу което ще бъде приложено това оръжие, ще се окажат хвърлени няколко века назад.

Подробното техническо описание на конструкцията на електромагнитната бомба се държи в тайна, макар че може да се открият източници, които разкриват начините на изработването й, от което могат да се възползват екстремисти и терористи.

Навремето академик Андрей Сахаров описа действието на електромагнитната бомба в открития печат. Основният й елемент е цилиндричен резонатор, покрит с обикновено взривно вещество. Специален източник с относително неголяма мощност възбужда в резонатора електромагнитна вълна. Тя може да се поддържа в течение на целия полет на бомбардировача или да се предизвика няколко секунди преди хвърлянето на бомбата и след сработването на устройството. При взрива може да се развие мощност до няколко хиляди гигавата и налягане от стотици атмосфери.

Почти мигновено диаметърът на резониращия цилиндър се свива, честотата на вибрациите му се повишава;  част от енергията на взрива преминава в електромагнитни вълни. Мощността се увеличава и тази мощна енергия се стоварва върху електрониката  и човешките мозъци и ги парализира.

В електромагнитните бомби може да има и друг пълнеж – например химикали, микроби, които превръщат горивото в желе, или прах от типа на тефлона – вещество с нисък коефициент на триене, което може да създаде взривна вълна на грамадна площ. В  резултат пътищата и дори почвата ще се превърнат хлъзгав лед. Бронираната техника няма да може да потегли, влаковете ще буксуват на релсите, пехотата при движението си трябва много  да внимава.

И това не е всичко. Според някои специалисти съвременната военна наука е усвоила и кълбовидната мълния. Може да бъде създаден огнен балон в самолета, танка, кораба на противника…

Разработването на електромагнитни бомби могат да си позволят богати страни като САЩ, Китай, Русия, Израел.

 

ОТ КНИГАТА НА ИЗДАТЕЛСТВО „РАСПЕР“ МОЖЕТЕ ДА НАУЧИТЕ И ЗА ДРУГИ ВИДОВЕ „ТАЙНИ“ ОРЪЖИЯ СРЕЩУ ЧОВЕЧЕСТВОТО: ТЕКТОНИЧНО, БИОЛОГИЧНО, КЛИМАТИЧНО, ПСИХОТРОННО, МИКРОВЪЛНОВО И ДР. МОЖЕТЕ ДА Я НАМЕРИТЕ ВЪВ ВЕРИГИ КНИЖАРНИЦИ „ХЕЛИКОН“, „СИЕЛА“, „БУКПОЙНТ“, НА КНИЖНИ БОРСИ „БУКТРЕЙДИНГ“ И „БОЛИД“ – НА ЩАНДА НА ИЗДАТЕЛСТВО „ДИЛОК“, В НАШАТА ОНЛАЙН-КНИЖАРНИЦА rasper-bg.com и другаде.

 

 

 

 

 

Categories: Uncategorized