Начало

От следващата седмица – след 14 декември 2020 г., търсете най-новата книга на издателство „Распер” – „ТИМУСЪТ: ЖЛЕЗАТА НА ИМУНИТЕТА”

 

Ще я откриете в книжарници „Хеликон”, „Сиела”, „Букпойнт”, на книжна борса „Болид” – на щанда на издателство „Дилок”, и в други малки и по-големи крижарници и  книжни щандове.

 

След като класическите оръжия, оръжието за масово поразяване, психотронните оръжия и химическите оръжия не постигнаха своята цел, Световното Мракобесие измисли друг метод за тотално подчиняване и контролиране на Човечеството – КОРОНАВИРУСА. Човечеството попадна в този капан, изкован от много пари, подкупни медии, медици и политици, и спасение скоро няма да има. Днес краткото име на това коварно оръжие е СТРАХ. Страх, който парализира целия живот на планетата Земя, окова икономиката, науката, изкуството, спорта и здравеопазването в целия свят. Отменени бяха всички спортни състезания, включително Европейското първенство по футбол и Олимпиадата в Япония. Такова нещо не се е случвало и в най-кръвопролитните дни в човешката история.

Какво става?

Един от най-загадъчните органи в човешкия организъм е тимусът, наречен вилоподобна жлеза, заради своята форма. При възрастните хора тя е атрофирала, но това не пречи те да водят нормален живот. В тази книга ще ви разкажем колко важна жлеза е тимусът за нашата имунна система, която е единственият сигурен страж не само срещу коронавируса, но и срещу други вируси, бактерии, гъбички и паразити.

Вашият коментар