Кои сме ние

 

Издателство “Распер” е специализирано в няколко основни направления. Като издател на списание “Командос”, издателството е единственото у нас, което предлага литература, свързана със специалните армейски и полицейски части и антитерористичните операции. Впечатляващи са книгите за Френския чуждестранен легион, руските, американските, френските и английски спецчасти. А книги като “Свръхчовекът от подземната академия на КГБ”, “Непобедимият спецназ”, “Легионът”, “Командоси срещу терора”, “АЛФА – най-секретното подразделение на КГБ” и др. са истински емблеми на издателството.

Другото направление е свързано със здравословното хранене и отслабването. Книгите “Отрова в чинията” и “Формула на безсмъртието” се превърнаха в истински хит на книжния пазар у нас.
Издателство “Распер” присъства сериозно и в направленията езотерика, психология, нови оръжия и технологии, източни бойни изкуства, лов и риболов. Книги като “Нибиру и психотронната война”, “Планетата Х – потоп или спасение”, “Новите оръжия срещу човечеството”, “Ясновидците и техните пророчества” и “Езотериката и шаманите на Кремъл” са най-яркото доказателство за това.

Вашият коментар