ЗА ОНОВА, КОЕТО ЛЕКАРЯТ НЯМА ДА НИ КАЖЕ

лв.10,00

Описание

Днес една от големите трагедии на човечеството се крие втова, че фармацевтиката вече не служи на медицината, амедицината служи на фармацевтиката.
Доказано е, че организмът на човека никога не страда отлипсата на лекарства, а от липсата на натурални жизненоважни вещества, което води до болести. Вместо да доставяна болния веществата, които му липсват, медицината муподава изкуствено създадени химически препарати. Те са чуждо тяло за организма и черният дроб се опитва да гиизхвърли; лекарствата създават дълъг списък от странични ефекти.

В тази книга са описани опити на прочути лекари, които лекуват сериозни болести, включително и рак, с природни средства – основно с витамин С. Полският писател Йежи Жиемба е събрал резултатите от приложените терапии в книгата „Скрити терапии.

Не чистият витамин С,

а неговата форма натриев аскорбат

Натриевият  аскорбат, помага в лечението на рак и хронични болести, но когато се използва по точно определен начин.

Натриевият аскорбат е известен като хранителната добавка Е301, която се използва в хлебопроизводството като регулатор на киселинността в продукта; той е антиоксидант, който предпазва продуктите от окисляване и разваляне. Натриевият аскорбат е натриева сол на аскорбиновата киселина – витамин С. Официални медицински източници пишат, че той стимулира имунната система, участва в остеогенезата – образуването на костна тъкан, влияе положително на метаболизма и подпомага усвояването на микроелементите от поетата храна, подобрява състоянието на косата, кожата и ноктите – кератиновите образувания, чиято здравина се подпомага от оксаловата киселина, която се трансформира от излишъка натриев аскорбат.