НАЙ-ВКУСНИТЕ ВЕГАН ЯСТИЯ

лв.10,00

Описание

Днес все повече и повече хора се стремят да живеят здравословно и да се грижат по най-добрия начин за своите тела и души, като начинът на хранене е една много съществена част от тази грижа. Информацията, която ни залива отвсякъде по отношение на храненето, често е едностранчива или противоречива, което прави ориентацията в това море от информация доста затруднена.

Тази книга няма за цел да пропагандира Веганизма като философия или да налага този начин на хранене като система за лечение. Важно е обаче да осъзнаем, че всяка храна, която поемаме в тялото си ни предава своята енергия, своята сила и вибрация. Когато консумираме животински продукти, се свързваме с енергията на съответното животно – и ако то е изпитвало страдание и болка, какъвто често е случаят в условията на масово животновъдство, то това страдание и болка се предава и на нас. Растенията ньмят емоции и мисли, но отглеждани в изкуствена среда, без слънчева светлина и любов, също не са много добри за нашето благополучие. Чувстваме се потиснати, спохождат ни лоши мисли и депресивни настроения. Често дори не разбираме откъде идват лошото ни настроение и хроничната умора.

Най-добре е сами да отглеждаме собствената си храна, а ако нямаме такава възможност – да я купуваме от ферми и стопанства, които познаваме.

Нашите предци са били съвсем наясно с енергийното влияние на храната върху човека и затова през по-голямата част на годината са постили, т.е хранили са се с вегански ястия.

Хранейки се изцяло с растителна, храна облекчаваме работата на стомаха, сърцето, черния дроб и бъбреците; тялото се изчиства от шлаки и токсини, имаме повече енергия, чувстваме се по-леки.

В тази книга ви предлагаме изпробвани рецепти за веган ястия, лесни за изпълнение в домашни условия и най-вече – полезни и вкусни! Приятно готвене!