НИБИРУ И ПСИХОТРОННАТА ВОЙНА

Разпродажба!

лв.15,00 лв.12,00

Описание

Иде ли краят на света? Ще ни погуби ли магическата планета Нибиру, или каквото и да е там? Тези въпроси си задаваха през 2012 годино милиони и милиорди хора. Но тези въпроси и техните отговори не са предмет на тази книга. Те остават и на тях ще търсят отговор вероятно бъдещите поколения, а тук ще стане въпрос за една друга смърт, или по-скоро за едно почти невидимо смъртоносно оръжие, което заплашва човечеството и Човека.

Апокалипсисът не се случи и през 2012 година, но заплахата, или внушенията за опасност остават. Засега няма нито едно сериозно доказателство, че краят на света, или новото начало действително ще се състои. Факт е обаче, че нещо витае във въздуха. Нещо наистина се подготвя и то едва ли е толкова розово за обикновените хора. Информациите и слуховете, че световните властимащи строят свои “Ноеви ковчези”, и то под формата на огромни подземни градове, сигурно не са случайни. Но подземните градове, по каквито и технологии да са направени, едва ли ще спасят техните обитатели, ако слънцето изгасне, или ако планетата Х – Нибиру, се сблъска със Земята, или пък ако от нея слезе самият Бог и раздаде своето правосъдие. Преминаването в четвъртото или петото измерение и свързаното с тях възнесение на човека също не се връзва със строителството на тези подземни “Ноеви ковчези” за избрани люде, растения, животни или техните семена и оплодени яйцеклетки. А информациите за такива, специално изградени за целта подземни градове, стават все повече и звучат все по-достоверно. Дори се прокрадна съмнението, че световната финансова и икономическа криза е предизвикана именно от заделянето на огромни средства за нови технологии при построяването на тези спасителни за малцина подземни градове. Каква е точната истина, едва ли ще узнаем скоро, но е твърде вероятно щом “плъховете” се крият под Земята, смъртта да извие хорото си само над Земята.

Приказките за глобалното затопляне, за изчерпването на полезните изкопаеми и най-вече на петрола, който е и основният енергиен носител на тази цивилизация, за свършека на водата, озоновата дупка и т.н. неминуемо навеждат на мисълта и за края на света. Пророците, маите, шумерите и т.н. изведнъж бяха разчетени, а към тях, като прибавим и Библията, мозайката наистина се подреждаше. Не казвам, че всичко това е невъзможно да се случи, но знам, че когато започнат да ми говорят за богове, дяволи и всякакви там чисти и нечисти сили, винаги ми замирисва на злия човешки гений. Ако всичко е програмирано от Бог, Слънце или Вселена, то не ни остава нищо друго, освен да очакваме присъдата си, каквато и да е тя. Ако можем да се докоснем до голямото познание, ако забързаното време ни даде интелекта и ни повдигне до себе си, ще бъде чудесно. Ако ключът към новото начало е скрит във всеки един от нас, то дай Боже всекиму да го намери. Но ако за пореден път ни правят на будали и искат да ни изтребят като хлебарки, сме длъжни да се събудим всички заедно и да се защитим.

Помните ли как в началото на демокрацията се бяха развилнели едва ли не във всяка къща разни полтъргайсти? Как иначе уж нормални и интелигентни хора разговаряха със същества от други измерения и други съзвездия. То не бяха кикита, микита и т.н. След 20 години нямаше и помен от тях. Някой да е чувал нещо за Джуна? Или за Кашпировски? А помните ли дупката край село Царичина? Разбрахте ли какво всъщност искаха да изровят оттам нашите военни, екстрасенси и държавници? А може би не разбрахме какво всъщност заровиха там и защо изсипаха отгоре му тонове бетон? Надявам се, че след като прочетете тази книга, отговорите на тези и на много други въпроси сами ще изплуват в главите ви.

Пламен Григоров