ОТРОВА В ЧИНИЯТА

лв.25,00

Описание

Уважаеми, читателю, все още ли не си прочел тази книга! Тя ще ти помогне да разбереш колко опасна и дори отровна е храната, която ти предлагат днес.

За голямо съжаление заробени от беднотията и мизерията на духа, нашите съграждани предпочитат да хапнат нещо евтинко и изобщо не се интересуват, че то може да ги убие.

Затлъстяването, високият холестерол, инфарктите, инсултите и ракът са истинско бедствие, което покосява хиляди българи всеки ден. Една от основните причини за всички тези болести е именно лошокачествената и отровна храна.

Подсладителите са канцерогенни, месото не е месо, а ако е месо, то е поне на 25-50 години, саламите се правят от всякакви отпадъци и боклуци, алкохолът е пълна химия, хлябът е фалшив, кока-колата е вредна, ГМ-културите и продуктите ни тровят безнаказано, а пчелите измират… Лекарствата не ни лекуват, а ни разболяват…

Време е наистина сериозно да се замислим какво ядем. Сурогатите, с които ни залъгват, пълнят джобовете на стотици мошеници, а хората умират отровени от тези боклуци, наречени кой знае защо “храна”.

Ето за всичко това написахме тази книга. Знаем, че съвременният човек е подвластен преди всичко на лъжата, която се лее от телевизора, но искрено се надяваме, че все още има и хора, които четат. Тази книга е за тях и за техните близки. Тази книга е за всички, които не искат да боледуват и да умират млади, защото са се доверили на поредния лъскав рекламен етикет.