ПРЕЧИСТВАНЕ НА КРЪВТА И КРЪВОНОСНИТЕ СЪДОВЕ

Разпродажба!

лв.10,00 лв.8,00

Описание

Кръвта на човека – източник на живот

Едва ли някой от нас се замисля колко интересни и сложни процеси протичат в нашия организъм. Една от най-важните системи в човешкия организъм е сърдечно-съдовата система. В нея циркулира кръвта, без която е невъзможен нашият живот.

Важен норматив за здравето на организма е качеството на кръвта и лимфата, които хранят всичките органи и клетки с кислород, незаменими микроелементи, витамини и извеждащи от организма патогени и бактерии. Качествената кръв осигурява добро здраве и ефективна работа на организма. За да имаме добро самочувствие, да работят отлично вътрешните ни органи е важно кръвта да бъде чиста. Очистването на кръвта е най-простият и ефективен начин за поддържане на здравето. Благодарение на очистването на кръвта се отстраняват токсини, шлаки  и патологични микроорганизми, които нарушават работата на съдовата система, лимфостазата и разширяват вените.

Ако човек живее в идеални условия на живот организмът му може сам да се пречиства. Ако черният дроб функционира правилно, той неутрализира почти 100% от токсините и отпадъчните вещества в кръвта. Замърсяването на въздуха, храната и питейната вода претоварва черния дроб и той не може пълноценно да изпълнява работата си. Затова за да сме здрави, е нужно да се подпомагат естествените процеси на детоксикация на организма. Тук е мястото на методите и храните, които пречистват кръвта.