ПЛАНЕТАТА Х: ПОТОП ИЛИ СПАСЕНИЕ

лв.16,00

Описание

Ще станем ли свидетели на края на света, или просто ще се срещнем лице в лице с една от най-загадъчните планети в нашата Слънчева система? А може би няма да се случи нито едното, нито другото?! Но това дали ни дава основание да отричаме всичко, което не знаем и не познаваме.

Ако някога  Галилео Галилей плахо е прошепнал: “И все пак тя се върти!”, то ние днес може би по-смело трябва да кажем: “И все пак тя съществува!” Разбира се, Галилей тогава е говорел за Земята, а ние днес говорим за непознатата и позната “Планета Х”, наричана от мнозина Нибиру. И дали тя не е причина за случващото се в Япония днес? Дали вече не сме свидетели на началото на края?

Целта на тази книга е да поднесем колкото може повече систематизирана информация за  “Планета Х”. Не е необходимо да се плашим или иронично да се подсмихваме. Вярно е, че истината и лъжата са оплетени в змийско кълбо и тежко му и горко на този, който се опита да ги разплете.

Една от мисиите на човека в земния му живот, а може би основната и единствената, е да се учи, да се обучава, да трупа колкото може повече знания за себе си и за Вселената. За съжаление ние като че ли започваме все отначало. Съществуват безспорни доказателства, че преди нас е имало други много по-развити цивилизации и мислещи същества. Какво се е случило с тях и защо са изчезнали? Отговорът на този въпрос са търсили не един и двама, но така и все още никой не е стигнал до окончателна и напълно убедителна истина. Най-елементарната и най-примитивната версия е, че от време навреме нашите създатели ни наказват, защото сме станали прекалено дръзки и непослушни. Подобни тези удовлетворяват само елементарни и страхливи умове и души. Ако можем правилно да разчетем малкото останали послания-познания от древността и ако се опрем сериозно на постиженията на съвременната наука, сигурно ще се доближим до голямата истина. За съжаление ние вече хилядолетия продължаваме да живеем в лъжа и заблуди. Дори в епохата на Интернет знанията ни не се увеличават, защото не знаем кое е истинска информация и кое лъскава лъжа. Научните постижения са забулени в огромна тайна. Официално учените или не говорят сериозоно за края на света, за извънземните, за преминаването в Петото измерение, за изгасването на Слънцето и за пристигането на Нибиру, или подхвърлят нещо с половин уста, което като правило се приема също така несериозно и половинчато.