Търсете практично-лечебните книги на издателство „Распер“ „ХЛЕБНАТА СОДА: ПЕПЕЛ ОТ БОЖЕСТВЕНИЯ ОГЪН“ и „ОЩЕ ЗА ХЛЕБНАТА СОДА И ЛЕЧЕНИЕТО НА РАК“

ПРИ КОРОНАВИРУСНА ИНФЕКЦИЯ ПРИЕМАНЕТО НА РАЗТВОР ОТ ХЛЕБНА СОДА УСПОКОЯВА ИМУННАТА СИСТЕМА, ПРЕДПАЗВА Я ОТ ПРЕКОМЕРНА АКТИВНОСТ И ОТ ВЪЗНИКВАНЕТО НА АВТОИМУННИ ЗАБОЛЯВАНИЯ

Хлебната сода предпазва от аномални имунни реакции в организма, вследствие на което възникват най-често болести с автоимунен характер – артрит, болести на кръвта и бъбреците и др.

Тези данни съобщиха изследователи от САЩ от университета „Августа“. Те провели експерименти, в които първо изпробвали ефективността на содата първо върху мишки, след това – върху хора.

„Содата дава сигнал на специален тип клетки, които участват във възпалителните реакции – мезотелиалните клетки, като им съобщава, че в организма всичко е наред…“ – заявиха изследователите.

По времето на изследването учените забелязали, че при хора, които употребяват разтвор с хлебна сода, настъпва срив в изработването на имунни клетки в далака. Така чрез сигналните мезотелиални клетки содата „успокоява“ този орган.

Освен това организмът не активизира изработването на макрофаги и левкоцити, които имат задачата да унищожат патогените, които попадат в него.

Както е известно, голямото количество макрофаги и левкоцити води до прекомерно активизиране на имунната система, която започва активно да се бори с тялото на човека. А този процес, ако пациентът е заразен с коронавирус, може да предизвика т.нар. цитокинова буря и да възникнат автоимунни заболявания.

В древността на содата приписвали божествен произход, тъй като тя се оказала уникално вещество, значението на което трудно може да се оцени. Смятали я за достъпен продукт, който боговете са дали на хората в изобилие, за да могат да се лекуват от най-тежките заболявания.

Според учението “Жива етика” същността на содата е близка до огъня. Тя помага да се поддържа равномерност на горенето и успокоява възбудените центрове в организма. Теософите наричали естествените содени полета “пепел от Великия пожар”.

От тази книга ще се запознаете с най-новите научни доказателства за лечебната сила на хлебната сода и с още много практични рецепти, полезни за вашето здраве. Ще научите за методиките на някои големи учени при лечението и профилактиката с хлебна сода.

Учителите в древността наричали содата не само “пепел от Божествения огън”, но и “щит срещу разрухата на тъмата”.

СОДАТА Е ИСТИНСКИ ЕЛЕКСИР ЗА:

  1. Профилактика и лечение на рак;
  2. Лечение на алкохолизъм;
  3. Отказване от пушене;
  4. Лечение на всички видове наркомании и токсикомании;
  5. Тя извежда от организма тежките метали – олово, кадмий, живак, талий, барий, бисмут и др., което е особено важно в периоди на епидемии и пандемии;
  6. Извежда радиоактивните изотопи от организма;
  7. Алкализира и разтваря всички вредни отложения в ставите, гръбначния стълб, камъните в черния дроб, бъбреците и жлъчния мехур; това свойство на хлебната сода е особено важно днес, при пандемията на коронавирус, тъй като тя, алкализирайки организма, създава условия да се бори с вируси, включително и ковид-19, бактерии, гъбички, паразити и др.
  8. Очиства организма от отровни вещества, които той произвежда при раздразнение, злоба, ненавист, завист, съмнение, недоволство и други вредни чувства и мисли на човека.

Как да приготвим разтвор от хлебна сода и по каква схема да го прилагаме

Прочутият професор Иван П. Неумивакин препоръчва разтворът да се приема сутрин и вечер на празен стомах, 20-30 минути преди хранене, и още един прием следобед.

Не бива да се бърза с големи дози хлебна сода.

Първоначалната доза е половин кафена лъжичка, разтворена в една чаша гореща вода или мляко. Водата и млякото не бива да кипват, защото тогава се получава напълно различна формула.

Хлебната сода може да се приема и без да се разтваря в течност.

След като сте пили три дни по половин кафена лъжичка сода, разтворена в гореща вода или мляко, по три пъти на ден, следват три дни почивка.

Следва увеличаване на дозата сода до една чаена лъжичка; разтворът се приема три дни, по три пъти на ден; отново следват три дни почивка.

Много хора днес страдат от повишена киселинност – ацидоза, поради отрови в храната, въздуха, водата, пестициди и изгорели газове на автомобили.

Страхът, тревожността, раздразнението, депресията, гневът, завистта и омразата също провокират ацидоза и самоотравяне на организма. Употребата на лекарства също влияе негативно върху киселинността в организма.

Неутрализирайки киселинността в организма, хлебната сода допринася за поддържане на нормален киселинно-алкален баланс и увеличаване алкалния резерв на организма.

С помощта на хлебната сода се пречистват кръвоносните съдове, премахват се киселинните отлагания в черния дроб, бъбреците и стомашно-чревния тракт.

Гаргара и вани с хлебна сода

В една чаша топла вода се разтваря една чаена лъжичка хлебна сода и се прави гаргара по няколко пъти на ден.

Във водата на ваната се добавят 200-300 грама сода и 100 г морска сол на 100 литра гореща вода, която трябва да бъде 39-42 градуса. Така се подобрява мускулно-скелетната система, както и състоянието на кожата.

Не на последно място соденият разтвор увеличава умствената и физическата работоспособност, помага за концентриране на вниманието и баланса в психиката на деца и възрастни, пречиства организма от отрови, произвеждани от организма при психични разстройства.