БОГАТСТВОТО БЛИЗО ДО НАС. ЗЛАТНИТЕ ЗЪРНА НА БОГА-2

лв.12,00

Описание

Много често дори не подозираме, че богатството, което търсим през целия си живат, е било близо до нас и заедно с нас. Достатъчни са съвсем малко усилия, за да го превърнем в манна небесна, в онова магическо хапче, което може да ни изцери, подмлади и направи щастливи. Това богатство ни е дадено от природата и от самия Бог, но забързани в ежедневието си, ние не го забелязваме, забравяме го или го захвърляме като нещо ненужно.

В тази книга ще ви разкажем за ония златни зърна на Бога, които са всеки ден на трапезата ни, но които трябва да бъдат погалени с вълшебната пръчица на познанието и любовта, за да се превърнат в истинско и незаменимо богатство. Кои са те и как може да се случи всичко това, ще разберете от тази книга.

Навярно няма читател, който да не е запознат със сентенциите: “Човек е това, което яде!” или: “Вашата храна е вашето лекарство!”. Но едва ли знаем достатъчно за полезните, съвършените храни, които биха ни дарили със здраве и дълголетие. Повечето от тези храни, които в предишната и в тази книга условно наричаме “златните зърна на Бога”, растат в градината ни или в най-лошия случай са абсолютно евтини и достъпни.

Тук ще ви запознаем с още с техните полезни свойства и с начина им на използване. Познаването и използването на тези храни е гаранция не само за здраве и дълголетие, но и за един щастлив и хармоничен живот. Те не само че заместват скъпите и много често безполезни лекарства, но и ни даряват с жизнено важни витамини, минерали и аминокиселини.

Пламен Григоров