РЕЦЕПТИ ЗА ДИХАТЕЛНАТА СИСТЕМА

лв.15,00

Категория:

Описание

В тази книга сме събрали най-полезните храни, билки и рецепти от народната медицина за здрави дихателни органи, включително и противовирусни лечебни средства. Тя може да бъде вашият пръв помощник при първите симптоми на болести на дихателната система.

“Само онзи, който правилно издишва, може  да вдишва напълно и здравословно. Правилното издишване води до онова лечебно вдишване, което дарява тялото със сила и здраве.

Издишвайки, човек много отдава. Отдава онова, което е необходимо на Творението. Да споменем само въглеродния двуокис, нужен за живота на растенията.

В резултат от закона за взаимодействието само добре издишващият човек може да вдиша отново и с удоволствие. И тогава голяма сила се влива в него; което не се случва при повърхностното дишане. Човек може да вдиша дълбоко и с наслада и да не може напълно да издиша. Защото именно издишването при  хората е повърхностно. Те повече се стараят да “вземат”;такива са търсачите на наслаждения, но не им идва на ум, че трябва и нещо да “отдават”…”

 

                                                                                       Абд Ру Шин

Абд Ру Шин е псевдоним на Оскар Ернст Бернхард, германски писател – 1875-1941 г., който разкрива действието на Законите на Мирозданието, които носят в себе си Божията Воля, и подробно  са описани в произведението му “В Светлината на Истината. Посланието на Граал”.