ФОРМУЛА НА БЕЗСМЪРТИЕТО. КАК ДА ДОЖИВЕЕМ ДО 200 ГОДИНИ

лв.20,00

Описание

Една от големите, вечни мечти-цели на човека е била и си остава безсмъртието. Тази мечта е обвеяна с много митове и предразсъдъци. Разказват се какви ли не легенди. Прокрадват се езотерични просветления, но въпреки всичко ние продължаваме да боледуваме, да стареем и да умираме. Виждаме, че дори и най-богатите, и най-известните хора на този свят също умират. И въпреки това продължаваме да вярваме, че дълголетието и безсмъртието са възможни. Но къде е скрит ключът към тях? Дали той не е съвсем близо до нас, буквално на една ръка разстояние, а не в магичните подземия и още по-магичните върхове на Тибет? Говори се, че учените отдавна са намерили този ключ, но го крият от простолюдието, защото Земята е малка да побере всички ни. Едва ли обаче формулата на безсмъртието е заключена в магически елексир или магическо хапче. При всички случаи тя ще изисква от нас усилие и последователност, дисциплина и воля. Знаем, че по света има хиляди столетници, които са в завидна кондиция и здраве. Как тези хора постигат това? Дали всичко е ген, или истината се крие в начина на живот и начина на хранене?

Днес може би човечеството е на прага на своето най-голямо откритие. Откритие, след което човекът ще може да живее без болести най-малко 200 години. За мнозина това сигурно ще прозвучи абсурдно и глупаво, но не така мисли академикът от Руската академия на науките Борис Болотов. Според него човешкият живот би могъл да се удължи значително, и то по един прост и достъпен начин. За чудото, наречено дълголетие, а защо не и безсмъртие, Болотов не разчита на извънземни сили, а само на скритите резерви в човешкия организъм. Откритието на учения се състои в това, че е напълно възможно старите и “уморени” клетки на организма да се заменят с млади, боеспособни клетки-лидери, които ще подмладят човека и ще го избавят от всички болести, включително и от рака.

Като всичко гениално, откритието на Болотов не изисква от човека кой знае какво. Не е необходима нито апаратура-чудо, нито клиники и полкове от лекари. Необходимо е само познание, желание и … най-обикновена кухня.

Преди години публикувахме неговото откритие във вестник “Диети за здраве и красота”. Поради големия интерес и значимост на това откритие решихме да издадем тази книга.